Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την 4η αγωνιστική των πλέι-οφ της Super League, και παρότι έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα και μαθηματικά από την προηγούμενη αγωνιστική, πάει μόνο για ένα αποτέλεσμα στη Θεσσαλονίκη.

Οι Ερυθρόλευκοι θέλουν νίκη κόντρα στο Δικέφαλο του Βορρά για πολλούς λόγους, με τον Πέδρο Μαρτίνς να κρατά σε εγρήγορση τους ποδοσφαιριστές του.

Ο πορτογάλος τεχνικός βέβαια έχει αρκετά προβλήματα να λύσει ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, καθώς έχει μείνει εκτός ο Ουσεϊνού Μπα λόγω προβλήματος στη μέση, ενώ και οι Χασάν και Σεμέδο δεν υπολογίζονται λόγω προβλημάτων.

Γι’ αυτόν το λόγο ο Μαρτίνς προσανατολίζεται σε μια ενδεκάδα με τριάδα στην άμυνα, ενώ βασικός αναμένεται να ξεκινήσει και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Ο έλληνας αμυντικός είναι στη διάθεση του Πορτογάλου και πιθανόν να είναι στο αρχικό σχήμα λόγω των απουσιών, αλλά και λόγω της πείρας του και του γεγονότος ότι είναι μετρ τέτοιων παιχνιδιών.

Ο στόπερ των Πειραιωτών είναι φτιαγμένος γι’ αυτά τα παιχνίδια, ενώ ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα που είτε με τη φανέλα του Άρη είτε με αυτήν του Ολυμπιακού έχει αντιμετωπίσει περισσότερες φορές από οποιαδήποτε άλλη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αβραάμ έχει παίξει 23 φορές κόντρα στο Δικέφαλο του Βορρά και πάει για την 24η την Κυριακή το βράδυ.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι ο Αβραάμ έχει βάλει και ένα πολύ σημαντικό τέρμα στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ στις 20 Σεπτεμβρίου 2009.

Τότε ο έλληνας στόπερ και πάλι φορώντας τη φανέλα του Ολυμπιακού είχε σκοράρει ύστερα από ασίστ του Βασίλη Τοροσίδη στο 90ό λεπτό και είχε χαρίσει ένα μεγάλο διπλό στους Πειραιώτες διαμορφώνοντας το τελικό 1-2.

Δείτε το γκολ του Αβραάμ κόντρα στον ΠΑΟΚ: