Ο Νικόλας Ιωάννου ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και επέστρεψε στην αποστολή του Άρη.

Ο κύπριος αμυντικός αναφέρθηκε με δηλώσεις του στη NOVA στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, στους στόχους της ομάδας του, αλλά και στο ενδεχόμενο να παραμείνει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και μετά το τέλος του δανεισμού του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη ΝOVA:

Για την επιστροφή του: «Είμαι σε πολύ καλή κατάσταση. Έχω επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς, νιώθω καλά και είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα».

Για τα τρία τελευταία παιχνίδια όπου αγωνίστηκε βασικός με τη Κύπρο: «Ήταν σημαντικά για εμένα, ήθελα παιχνίδια για να βρω τα πατήματά μου».

Για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό:« Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, ένας τελικός. Χρειαζόμαστε βαθμούς. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να ακολουθήσουμε όσα έχουμε δουλέψει με τον προπονητή».

Για την ομιλία του Μάντζιου μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ: «Το ξεχάσαμε ήδη αυτό το παιχνίδι. Από την επόμενη μέρα το μυαλό μας ήταν στον Παναθηναϊκό».

Για το αν θέλει να παραμείνει στον Άρη και την επόμενη αγωνιστική περίοδο: «Έχουμε τώρα σημαντικές αναμετρήσεις. Να πετύχει η ομάδα τους στόχους της, και γιατί όχι. Να μιλήσουμε για το μέλλον».