Στον εισαγγελέα προσήχθη ο 25χρονος που συνελήφθη για την επίθεση με καυστικό υγρό στην Κυψέλη, τον οποίο κατονόμασε στην αστυνομία η 25χρονη πρώην σύντροφος του και θύμα της επίθεσης.

Ο νεαρός με χειροπέδες στα χέρια πέρασε την πόρτα του εισαγγελέα στο κτήριο 16, προκειμένου να του απαγγελθούν οι κατηγορίες και στην συνέχεια να απολογηθεί στον ανακριτή.

Ο συλληφθείς για την επίθεση είχε κατηγορηθεί για υποθέσεις κλοπών και ναρκωτικών. Εργαζόταν παλαιότερα σε πλοίο αλλά κι ως delivery. Διέμενε κοντά με την 25χρονη που τον είχε αναγνωρίσει κι υποδείξει ως δράστη από την πρώτη στιγμή . Ομως, μετά την επίθεση κρυβόταν σε άλλο διαμέρισμα.

Όπως υποστήριξε στους αστυνομικούς η 25χρονη κοπέλα, ο συγκεκριμένος άνδρας της επιτέθηκε και της έριξε καυστικό υγρό γιατί ήθελε να επανασυνδεθούν.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας και της ΟΠΚΕ, προχώρησαν σε συντονισμένη επιχείρηση και αργά το βράδυ της Παρασκευής συνέλαβαν τον 25χρονο, μέσα στο διαμέρισμα του στο κέντρο της Αθήνας.

Ο δράστης, όπως προαναφέρθηκε, είναι παλιός γνωστός της 25χρονης και συναντήθηκαν αργά το βράδυ της περασμένης Κυριακής για να συζητήσουν.

Σε κάποια στιγμή, όμως, ο 25χρονος επιτέθηκε στη γυναίκα, που βρίσκεται στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της, με καυστικό υγρό, με το οποίο είχε εμποτίσει ένα πανί.

Αμέσως μετά, η νεαρή διακομίστηκε με εγκαύματα στο πρόσωπο στον «Ευαγγελισμό».