Στο τελικό στάδιο βρίσκεται το έργο ανακατασκευής και ανακαίνισης στο ΟΑΚΑ, το οποίο έχει αναλάβει η Lamda Development, μετά τη σχετική σύμβαση που υπέγραψε στα τέλη του 2020.

Η εικόνα που θα αντικρύσουν, ενδεχομένως ακόμη και μέσα στο καλοκαίρι, οι κάτοικοι της Αθήνας, είναι: vέες, σύγχρονες και ασφαλείς πισίνες, ανακαινισμένες και αναβαθμισμένες εγκαταστάσεις στους ανοιχτούς και κλειστούς χώρους του υγρού στίβου στο ΟΑΚΑ.

Το έργο ανακατασκευής και ανακαίνισης στο ΟΑΚΑ, που φέρει τη σφραγίδα της Lamda, αποδεικνύει με έμπρακτο τρόπο, όπως επισημαίνεται από τη διοίκηση της εταιρείας,  πως τα οφέλη του εμβληματικού έργου του Ελληνικού διαχέονται σε ολόκληρη την περιφέρεια Αττικής.

Ελεύθερες για το κοινό οι νέες εγκαταστάσεις

Η μεγάλη αλλαγή στις εγκαταστάσεις υγρού στίβου στο ΟΑΚΑ,  που θα είναι ελεύθερες για το κοινό, είναι το αποτέλεσμα συμφωνίας που υπεγράφη πριν από τα Χριστούγεννα μεταξύ του υφυπουργού Αθλητισμού, του ΟΑΚΑ και της Lamda Development.

Το κόστος κατασκευής αναλαμβάνει αποκλειστικά η Lamda.

Το έργο στο ΟΑΚΑ, τις εργασίες του οποίου η Lamda ξεκίνησε άμεσα με την υπογραφή της συμφωνίας, στηρίζοντας τους αθλητές και τον αθλητισμό για όλους, προχωρά με ταχύτατους ρυθμούς, καθώς επιθυμία της εταιρείας, όπως επισημαίνεται, είναι σύντομα οι κάτοικοι της Αττικής, να απολαμβάνουν, σύγχρονες, ασφαλείς, εγκαταστάσεις υγρού στίβου.

Η αναβάθμιση του Ολυμπιακού Αθλητικού Κέντρου σε συνδυασμό με την επικείμενη λειτουργία εντός του Golden Hall του Ολυμπιακού Μουσείου της Αθήνας-μια ακόμα ανάπτυξη της Lamda- θα καταστήσουν την περιοχή κοιτίδα Αθλητισμού και Πολιτισμού, κατά την εταιρεία. Και τα δύο έργα συμβάλουν στην προτεραιότητα της Lamda, το Ελληνικό να αποτελέσει εφαλτήριο για την αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής των πολιτών ολόκληρης της περιφέρειας Αττικής και μια νέα σελίδα στην αναπτυξιακή προοπτική της χώρας.