Αδημοσίευτες μέχρι σήμερα φωτογραφίες του πρίγκιπα Φιλίππου αναρτούν στα social media μέλη της βασιλικής οικογένειας, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να τιμήσουν τη μνήμη του δούκα του Εδιμβούργου, η κηδεία του οποίου αναμένεται το Σάββατο.

Στην πιο τρυφερή, ίσως, από αυτές ο πρίγκιπας Φίλιππος και η βασίλισσα Ελισάβετ κάθονται σε έναν καναπέ, περιτριγυρισμένοι από επτά από τα δισέγγονά τους.

Η φωτογραφία είναι από το 2018 και την έβγαλε η Κέιτ Μίντλετον στο κάστρο Μπάλμοραλ.

Σε άλλο στιγμιότυπο, η βασίλισσα και ο σύζυγός της ποζάρουν με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ, την Κέιτ Μίντλετον και τα δύο πρώτα παιδιά τους, τον Τζορτζ και την Σάρλοτ. Ήταν το 2015, στο κάστρο Ουίνδσορ.

Ανάμεσα στις φωτογραφίες που δημοσίευσε το Μπάγκιγχαμ είναι και μία του πρίγκιπα Χάρι με τον παππού του να χαμογελούν ο ένας στον άλλον.

Μία πιο παλιά φωτογραφία επέλεξε ο πρίγκιπας Κάρολος. Σε αυτή, ποζάρει δίπλα στον πατέρα του κατά τη διάρκεια αγώνα πόλο με άλογα, το 1966.

Στον λογαριασμό του οίκου Κλάρενς στο Instagram δημοσιεύθηκε άλλη μία φωτογραφία, στην οποία ο πρίγκιπας Φίλιππος χαμογελά στον γιο του, δίπλα στη βασίλισσα Ελισάβετ και τη δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα, την ημέρα του γάμου του πρίγκιπα Ουίλιαμ, το 2011.

Τέλος, η πριγκίπισσα Ευγενία δημοσίευσε φωτογραφία με την ίδια, τον δούκα του Εδιμβούργου και την αδελφή της, Βεατρίκη από το Derby Festival το 2012, όπως και μία στην οποία είναι μικρή και ο παππούς της την ακουμπά τρυφερά στο κεφάλι.