Αν κάναμε μια σύντομη δημοσκόπηση, ρωτώντας τυχαίους ανθρώπους ποια είναι η μεγαλύτερη επιθυμία τους αυτό τον καιρό, είμαστε σίγουροι ότι 9 στους 10 θα λαχταρούσαν μια εκδρομή. Και ποια συγκυρία θα ήταν καλύτερη για την ικανοποίηση αυτής της ανάγκης από την εβδομάδα του Πάσχα, που φέτος περιλαμβάνει και την Πρωτομαγιά, παντρεύοντας την πιο αυθεντική ελληνική γιορτή με την πιο μεγαλοπρεπή στιγμή της Άνοιξης;

Προκειμένου αυτή η παρθενική μας απόδραση να είναι όσο πιο ονειρική γίνεται και να μας επιτρέψει μια πρώτη γεύση ελευθερίας, η Grecotel σχεδίασε και προσφέρει το «Πάσχα Μαζί». Κι έτσι, μέσα από προνομιακά πακέτα τεσσάρων διανυκτερεύσεων, η οικογένειά μας μπορεί να ξαναθυμηθεί με τον καλύτερο τρόπο και τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια όλες τις παραδόσεις που πέρσι αναγκάστηκε να στερηθεί, σε δυο μοναδικούς ελληνικούς προορισμούς.

Πασχαλινή πολυτέλεια

Στην κοσμοπολίτικη αθηναϊκή ριβιέρα, στην άκρη του Δρυμού του Σουνίου, το Grecotel Cape Sounio μας καλεί να γιορτάσουμε το Πάσχα στη σκιά του εμβληματικού Ναού του Ποσειδώνα. Στις τέσσερις ημέρες που θα περάσουμε στις εγκαταστάσεις του μαζί με την οικογένειά μας, θα έχουμε την ευκαιρία να χαλαρώσουμε στα κρυστάλλινα και ήρεμα νερά των δυο υπέροχων, απομονωμένων και ασφαλών παραλιών του, κάνοντας τις πρώτες μας φετινές βουτιές.

Μετά τις βόλτες στους κήπους και το πευκόδασος και τις δραστηριότητες στη φύση, θα απολαύσουμε ένα νόστιμο κοκτέιλ σε κάποια από τις κομψές πισίνες του Cape Sounio, ενώ τα παιδιά μας θα κάνουν μια στάση στον πλούσιο παιδικό μπουφέ Tasty Corner που λειτουργεί από τις 11:00 έως τις 17:00 για να επιλέξουν τη νοστιμιά της προτίμησής τους.

Εκτός από το εκλεκτό πρωινό που συμπεριλαμβάνεται στο προνομιακό πακέτο ημιδιατροφής της Grecotel, εντελώς δωρεάν θα απολαύσουμε και τα μεγαλοπρεπή εορταστικά γεύματα. Από τις νηστίσιμες επιλογές της Μ. Παρασκευής, μέχρι τη διάσημη μαγειρίτσα της Grecotel το βράδυ του Μ. Σαββάτου, καμιά παραδοσιακή γεύση δεν πρόκειται να λείψει από το τραπέζι μας. Κερασμένα θα είναι και τα εμφιαλωμένα νερά, τα αναψυκτικά, οι μπύρες και τα επιλεγμένα κρασιά από το κτήμα του Cape Sounio που θα συνοδεύουν τα εορταστικά πιάτα.

Το βράδυ του Μ. Σαββάτου, αφού τα παιδιά απολαύσουν το ειδικό δείπνο τους στις 20:00 το απόγευμα, θα γιορτάσουμε την Ανάσταση κρατώντας τις λαμπάδες που μας προσφέρθηκαν ως καλωσόρισμα από την Grecotel, μαζί με άλλα καλούδια.

Στην κορύφωση των εορτασμών, ανήμερα του Πάσχα, η εξαιρετική γαστρονομία του Cape Sounio αναλαμβάνει να μας προσφέρει με αφθονία όλο τον πλούτο του τόπου μας: ‘ρίφια Κρητικά, μέλι και φέτα Ρεθεμνιώτικη, κρέας μελωμένο, βραστό, πιλάφι στο βαρέλι και τσουρέκι με στακοβούτυρο. Εντελώς δωρεάν θα είναι και το εορταστικό πρόγραμμα των παιδιών κάτω των 12 ετών, όπως εξάλλου και η διαμονή τους στο δωμάτιό μας και η διατροφή τους στον παιδικό μπουφέ.

Μια όαση στην καρδιά της Κυλλήνης

Μεγάλες αμμώδεις παραλίες, με μήκος χιλιομέτρων, που βαθαίνουν μαλακά για να φιλοξενήσουν με ασφάλεια τις απλωτές των παιδιών μας, ένας καταπράσινος περιβάλλων χώρος και παραδεισένιες εγκαταστάσεις συνθέτουν το Grecotel Olympia Oasis, μια πραγματική όαση μέσα στην Κυλλήνη.

Από την πρώτη στιγμή της άφιξής μας, το καλωσόρισμα της Grecotel με τις λαμπάδες και τα καλούδια μάς κάνει να αισθανόμαστε σαν να επισκεφθήκαμε κάποιο αγαπημένο πρόσωπο. Κι η αίσθηση της άνεσης προεκτείνεται σε όλο το διάστημα της all inclusive διαμονής μας, που καλύπτει κάθε μας πασχαλινή ανάγκη ή επιθυμία στο αρχικό κόστος του τετραήμερου πακέτου.

Τα πρωινά μας θα μας βρίσκουν γύρω από τον πλούσιο μπουφέ του Olympia Oasis, πριν ξεκινήσουμε για τις οικογενειακές μας δραστηριότητες (δωρεάν για τα παιδιά) στην πανέμορφη φύση που απλώνεται γύρω του.

Τα μεσημέρια, θα απολαμβάνουμε ένα γεύμα street food στην πλατεία Oasis, όπου μπορούμε να βρούμε και λαχταριστά snack ή παγωτά, αλλά και να σβήσουμε τη δίψα μας με νερό, αναψυκτικά, ζεστά και κρύα ροφήματα, επιλεγμένα αλκοολούχα ποτά και κρασί σε όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Το βράδυ επιστρέφουμε στον πλούσιο μπουφέ, που μας περιμένει γεμάτος με παραδοσιακές γεύσεις.

Δωρεάν θα είναι και τα εορταστικά μας γεύματα, είτε πρόκειται για τις νηστίσιμες επιλογές της Μ. Παρασκευής, είτε για τη διάσημη μαγειρίτσα της Grecotel, είτε για το πασχαλιάτικο τραπέζι της αφθονίας – που θα περιλαμβάνει και τα κερασμένα ποτά μας.

Το βράδυ του Μ. Σαββάτου θα ανταλλάξουμε το φιλί της αγάπης μπροστά στην πανέμορφη, στολισμένη εκκλησία και θα βιώσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη στιγμή της Ανάστασης του θεανθρώπου.

Η καταπληκτική γαστρονομία της Grecotel δεν γνωρίζει ηλικιακά σύνορα. Από τις 11:00 έως τις 17:00 τα παιδιά μας μπορούν να ανακαλύψουν λαχταριστές επιλογές στον πλούσιο παιδικό μπουφέ Tasty Corner, ενώ τα πακέτα περιλαμβάνουν και παιδικά εορταστικά γεύματα. Ειδικά για το βράδυ του Μ. Σαββάτου, για να μην χρειαστεί να ξενυχτήσουν όσο κι εμείς, η Grecotel προσφέρει ειδικό δείπνο στις 20:00. Καθένα από τα παραπάνω γεύματα, όπως και η διαμονή τους στο δωμάτιό μας, παρέχονται δωρεάν για παιδιά κάτω των 14 ετών.

Φυσικά, η Grecotel έχει προβλέψει και τις… απρόβλεπτες διακυμάνσεις της πανδημίας. Έτσι, αν τις ημέρες της κράτησής μας δεν έχουμε τη δυνατότητα να μετακινηθούμε μέχρι τη μικρή Όαση της Κυλλήνης, μπορούμε είτε να πάρουμε πίσω ολόκληρο το ποσό της κράτησής μας, είτε να τη μεταθέσουμε σε νέα ημερομηνία.

Μένουμε ασφαλείς

Ο προορισμός που θα επιλέξουμε για την πασχαλιάτικη εκδρομή μας, εντέλει εξαρτάται από τον ξεχωριστό χαρακτήρα της οικογένειάς μας. Όμως ένα πράγμα παραμένει σταθερό και στις δυο περιπτώσεις: Χάρη στις μεγάλες εκτάσεις και τους ανοιχτούς χώρους που διαθέτουν και τα δύο ξενοδοχεία, είναι σε θέση να παρέχουν υπαίθρια τις υπηρεσίας τους, εξασφαλίζοντας τη μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια. Και φυσικά, η Grecotel συμμορφώνεται πλήρως προς τα κυβερνητικά πρωτόκολλα.

Οι ήδη προνομιακές τιμές των πακέτων, γίνονται ακόμη πιο δελεαστικές για τα μέλη του Privilege που λαμβάνουν επιπλέον έως 10% έκπτωση.

Ανακαλύψτε τα πακέτα και τα προγράμματα Grecotel Πάσχα Μαζί στο Σούνιο και την Κυλλήνη, καθώς και το Grecotel Stay Safe πρωτόκολλο λειτουργίας και κάντε εύκολα την κράτησή σας online στο grecotel.com.