Υποψίες δημιουργούνται, μυστικά αποκαλύπτονται και καταιγιστικές εξελίξεις έρχονται να συνταράξουν τις ζωές των πρωταγωνιστών στην «Έξαψη» αυτή την εβδομάδα. Κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 21:00 στο MEGA.

Τρίτη 13 Απριλίου

Επεισόδιο 44

Ο Μηνάς επιβεβαιώνει ότι ο Ορφέας και η Μαρίνα ερευνούν πίσω από την πλάτη του. Αυτό που δεν ξέρει είναι ότι υπάρχει κάποιος που τον παρακολουθεί στενά. Ο Αλέξανδρος προσπαθεί να βρει την ισορροπία ανάμεσα στην οικογένειά του και την Κλαίρη. Η Εβίτα επισκέπτεται, έντρομη, το γιατρό της. Η Κλαίρη αφιερώνεται στη δουλειά της, προκειμένου να αντιμετωπίσει την απουσία της Αγάπης. Ο Γιάννος κάνει μια συγκινητική εξομολόγηση. Η Μαρίνα ανακαλύπτει ένα νέο στοιχείο για το βράδυ της δεύτερης απόπειρας.

Τρίτη 13 Απριλίου

Επεισόδιο 44

Ο Μηνάς επιβεβαιώνει ότι ο Ορφέας και η Μαρίνα ερευνούν πίσω από την πλάτη του. Αυτό που δεν ξέρει είναι ότι υπάρχει κάποιος που τον παρακολουθεί στενά. Ο Αλέξανδρος προσπαθεί να βρει την ισορροπία ανάμεσα στην οικογένειά του και την Κλαίρη. Η Εβίτα επισκέπτεται, έντρομη, το γιατρό της. Η Κλαίρη αφιερώνεται στη δουλειά της, προκειμένου να αντιμετωπίσει την απουσία της Αγάπης. Ο Γιάννος κάνει μια συγκινητική εξομολόγηση. Η Μαρίνα ανακαλύπτει ένα νέο στοιχείο για το βράδυ της δεύτερης απόπειρας.

Τετάρτη 14 Απριλίου

Επεισόδιο 45

Η Τζόυ τα βάζει με όλους και με όλα. Η συμπεριφορά της γίνεται επικίνδυνη. Η υπόθεση της Βίκυς επανεξετάζεται λεπτομερώς. Μαρίνα και Ορφέας αποκαλύπτουν ένα- ένα τα γεγονότα όπως έγιναν πραγματικά. Ο Τζώρτζης βρίσκεται σε προεκλογικό πυρετό. Η Βίκυ επιστρέφει στην Αθήνα, χωρίς κανένα νεότερο από τη μητέρα της. Η Εβίτα προσπαθεί να απολαύσει τη ζωή, όπως δεν έκανε ποτέ πριν! Ο Αλέξανδρος περνά χρόνο με τα παιδιά του. Μηνάς και Κωστής, μιλάνε, ίσως για πρώτη φορά, ειλικρινά. Ο Γιάννος ζητά από την Κλαίρη μια πολύ μεγάλη χάρη.