Ακόμη ένα επεισόδιο της φαρσοκωμωδίας «ΕΠΟ» παίχτηκε το πρωί του Σαββάτου. Με πρωταγωνιστές τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ που πρόσκεινται στην «εξυγίανση». Έναν παρανόμως εκλεγέντα εκτελεστικό γραμματέα, αλλά και μία… γλάστρα. Μπερδευτήκατε; Διαβάστε παρακάτω. Και θα καταλάβετε…

Στη σημερινή εκτελεστική επιτροπή της ΕΠΟ, λοιπόν, ο εκτελών χρέη εκτελεστικού γραμματέα Ιάκωβος Φιλιππούσης γνωστοποίησε τα ονόματα των μελών των Διαρκών Επιτροπών της ΕΠΟ. Ακριβώς με αυτή τη διαδικασία. Αρχισε να ανακοινώνει ονόματα για κάθε επιτροπή. Με τον Θοδωρή Ζαγοράκη να ρωτάει κάποια στιγμή εάν τα ονόματα εγκρίνονται από την ΕΕ.

Εκείνη τη στιγμή ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού και μέλος της Ε.Ε., Τάκης Αγραφιώτης, ρώτησε τα μέλη της εκτελεστικής αν γνωρίζουν ποιος έχει κάνει τις εισηγήσεις και ποιος πήρε τις αποφάσεις ώστε να είναι αυτά τα πρόσωπα. Ωστόσο, όπως αναμενόταν, κανείς δεν απάντησε. Η απάντηση, βλέπετε, ήταν προφανής. Πάμε παρακάτω, όμως, γιατί έχει κι  άλλα…

Αφού η διαδικασία και δεν άργησε να ολοκληρωθεί, με τους «11» να περνούν «αέρα» τις προτάσεις, ο Τάκης Αγραφιώτης πήρε και πάλι τον λόγο. Και απευθυνόμενος στον Θοδωρή Ζαγοράκη, του είπε με νόημα: «Είμαι έκπληκτος επειδή δεν γνωρίζατε κανέναν από τις διαρκείς επιτροπές της ΕΠΟ. Τους ξέρατε; Τους κάνατε συνέντευξη, τους μιλήσατε έστω και για 5 λεπτά;». Απορίες εύλογες, απάντηση ουδεμία.

Ωστόσο, ο κ. Αγραφιώτης έθεσε και ένα άλλο πολύ σοβαρό ζήτημα, το οποίο αφορά συνολικά στη νομιμότητα της διαδικασίας. Ζήτημα που αφορά στην εκλογή του Φιλιππούση στο πόστο του εκτελεστικού γραμματέα. Διαδικασία κατά της οποίας ο Ολυμπιακός έχει προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, κάνοντας λόγο για μη νόμιμη εκλογή του.

«Κύριε Ζαγοράκη ότι κάνουμε εδώ είναι άκυρο λόγω της εκκρεμοδικίας με τον Φιλιππούση. Κακώς είναι εδώ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Τέλος, ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ, έκανε τη δική του πρόταση, αναφορικά με μια νέα πρόσληψη που πρέπει να γίνει στην Ομοσπονδία. Πρότεινε, λοιπόν, να προσληφθεί ένας κηπουρός; Γιατί; Οι εξηγήσεις περιττεύουν: «Εμάς η πρότασή μας είναι να πάρουμε έναν κηπουρό, γιατί κάποιοι μπορεί να θέλουν να κάνουν τη γλάστρα εδώ μέσα. Και τι τριμερή να κάνουμε με την ΦΙΦΑ και την Κυβέρνηση, αφού ήδη γελάνε μαζί μας».