Ο Αχμέντ Χασάν σημείωσε ένα εντυπωσιακό ψαλιδάκι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ισοφαρίζοντας σε 1-1 για τους Ερυθρόλευκους.

Ο αιγύπτιος επιθετικός μίλησε στο επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού στο Youtube και ξεχωρίζει το γκολ του με τον «Άγιαξ» της Ηπείρου από πλευράς ομορφιάς και ποιότητας μαζί με εκείνο που είχε βάλει με την Μπράγκα κόντρα στη Μαρσέιγ για το Europa League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο κανάλι του Ολυμπιακού:

Για το 1-1: «Ξέρουμε πως πρέπει να περάσουμε στον τελικό. Πως πρέπει να προκριθούμε και θα κάνουμε τα πάντα γι’ αυτό. Δεν είναι ένα κακό αποτέλεσμα, διότι μετράει ότι βάλαμε γκολ εκτός έδρας».

Για τη δυσκολία στον αγωνιστικό χώρο: «Ο αγωνιστικός χώρος ήταν η πιο μεγάλη δυσκολία. Δεν είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοια γήπεδα. Βέβαια, όταν δεν παίζεις καλά, πρέπει να κερδίζεις».

Για το γκολ του και εάν είναι στα καλύτερά του: «Είναι ένα από τα καλύτερα γκολ μου. Είμαι ευγνώμων για το γκολ αυτό. Είναι στα καλύτερά μου μαζί με αυτό που είχα πετύχει στην πρώην ομάδα μου, την Μπράγκα. Το ξεχωρίζω όμως αυτό το γκολ (με τον ΠΑΣ) ως ένα από τα πιο όμορφα και το πιο ιδιαίτερο».