Ευχάριστα τα νέα από το ιατρικό δελτίο των Ερυθρολεύκων, καθώς οι εξετάσεις που έκαναν τόσο ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος όσο και ο Γιώργος Μασούρας ήταν καθαρές.

Συγκεκριμένα, ο Παπασταθόπουλος υπεβλήθη πριν από λίγο σε μαγνητική τομογραφία, η οποία ήταν αρνητική, καθώς δεν προκύπτει μυϊκός τραυματισμός.

Επίσης, ο Γιώργος Μασούρας, την Τετάρτη το βράδυ, μετά το τέλος του αγώνα στα Ιωάννινα, εμφάνισε ήπια συμπτωματολογία διάσεισης, μετέβη σε θεραπευτήριο των Ιωαννίνων και υπεβλήθη σε αξονική εγκεφάλου, η οποία ήταν καθαρή.

Θυμίζουμε πως ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έγινε αλλαγή στο ημίχρονο, καθώς ένιωσε ενοχλήσεις και προτιμήθηκε από τον Πέδρο Μαρτίνς να προφυλαχθεί για προληπτικούς (όπως αποδείχθηκε και σήμερα) λόγους.

Ο Μασούρας είχε μια σύγκρουση προς το τέλος του αγώνα πέφτοντας άσχημα και μετά το τέλος του ματς εμφάνισε τα συμπτώματα διάσεισης, γι’ αυτό και έγινε ο έλεγχος.

Τόσο ο Σωκράτης όσο και ο Μασούρας είναι κανονικά διαθέσιμοι για το ντέρμπι με τον ΠΑΟ, από τη στιγμή που οι εξετάσεις τους ήταν καθαρές, με τον Μαρτίνς να αποφασίζει αν θα τους χρησιμοποιήσει ή όχι.

Αυτήν την ώρα ολοκληρώνεται στο Ρέντη η προπόνηση, με όσους αγωνίστηκαν να κάνουν αποθεραπεία.

Ουσιαστικά από αύριο Παρασκευή θα ξεκινήσει η μίνι προετοιμασία για το ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟ.