Σε μια ματσάρα που τα είχε όλα στο Μόναχο, η Παρί Σεν Ζερμέν πήρε… εκδίκηση και μια τεράστια νίκη με 3-2 επί της Μπάγερν Μονάχου στον πρώτο προημιτελικό, με τον Κιλιάν Εμπαπέ να σκοράρει δυο τέρματα και να καθαρίζει για την περσινή φιναλίστ.

Όσον αφορά το ματς, Στα 90 δευτερόλεπτα ο Ερναντές άλλαξε αριστερά με τον Μίλερ, πάτησε περιοχή και πλάσαρε από δύσκολη γωνία αλλά ο Νάβας έβγαλε σε κόρνερ και από την εκτέλεσή του ο Τσούπο Μότινγκ πήρε τη γυριστή κεφαλιά αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι. Ωστόσο στην κόντρα, ο Ντι Μαρία έδωσε στον Νεϊμάρ που έκανε την κούρσα στον άξονα, άνοιξε δεξιά στον Εμπαπέ, που σούταρε με τη μία κι έκανε το 0-1 παρά την προσπάθεια του Νόιερ.

Στο 10ο λεπτό μετά από κόντρες, ο Γκορέτσκα με κεφαλιά έδωσε στον Μίλερ, που μόνος με τον Νάβας, έκανε την προβολή πάνω στον Κοσταρικανό και στο 12’ ο Εμπαπέ έφυγε από αριστερά κι άφησε στον Ντράξλερ που με σουτ από το πέναλτι σκόραρε αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ στον Γάλλο.

Στο 19ο λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ του Κίμιχ, ο Γκορέτσκα πήρε την κεφαλιά από κοντά αλλά ο Νάβας του είπε όχι εντυπωσιακά και στο 20’ ο Σανέ έβγαλε έξω στον Παβάρ, που από δεξιά έπιασε απίθανο σουτ και είδε τον Νάβας να σώζει ξανά. Στο 27’ μετά από εκτέλεση κόρνερ από αριστερά ο Τσούπο Μότινγκ έβαλε την προβολή στο πίσω δοκάρι αλλά αστόχησε και στο 30’ ο Νεϊμάρ έβγαλε μαγική κάθετη μπαλιά και ο Μαρκίνιος κινήθηκε στην πλάτη της άμυνας της Μπάγερν και πλάσαρε για το 0-2. Όμως στο 37’ ο Παβάρ έβγαλε όμορφη σέντρα και ο Τσούπο Μότινγκ με κεφαλιά έκανε το 2-1.

Στο 52’ ο Νεϊμάρ ευνοήθηκε από τις κόντρες και βρέθηκε φάτσα με τον Νόιερ κι έκανε το πλασέ αλλά ο Γερμανός του είπε όχι. Στην εξέλιξη της φάσης ο Ντι Μαρία πλάσαρε από το πέναλτι αλλά ο Ντέιβις έσωσε στη γραμμή. Στο 53’ ο Αλάμπα έκανε το πλασέ από το ημικύκλιο της περιοχής αλλά ο Νάβας έβγαλε σε κόρνερ και στο ίδιο λεπτό ο Παβάρ έκανε το σουτ από δεξιά και ο Νάβας μάζεψε με διπλή προσπάθεια.

Το ματς είχε απίθανο ρυθμό και η Μπάγερν πίεζε με αποτέλεσμα στο 56’ ο Σανέ να αστοχήσει με διαγώνιο σουτ από δεξιά ενώ στο 58’ ο Σανέ άλλαξε πανέμορφα με τον Κίμιχ, αλλά από θέση βολής δεν πλάσαρε. Και στο 60’ ο Κίμιχ εκτέλεσε το φάουλ από δεξιά και ο Μίλερ με κεφαλιά έκανε το 2-2 αλλά στο 68’ ο Ντι Μαρία άνοιξε με τη μία αριστερά στον Εμπαπέ, εκείνος έφερε την μπάλα στο δεξί και με συρτό σουτ έγραψε το 2-3.

Στο 69’ το τακουνάκι του Τσούπο Μότινγκ σταμάτησε σε σώματα και στη συνέχεια ο ίδιος πλάσαρε αλλά ο Νάβας μπλόκαρε ενώ στο 86’ ο Τσούπο Μότινγκ έστρωσε στον Αλάμπα που πλάσαρε από το πέναλτι και είδε την μπάλα να περνά χιλιοστά από το δοκάρι του Νάβας. Μάλιστα στο 87’ ο Μίλερ γύρισε πανέμορφα μέσα στην περιοχή κι ξέκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω.

Μπάγερν: Νόιερ, Παβάρ, Ζίλε (42’ Μπόατενγκ), Κίμιχ, Αλάμπα, Ερναντές, Γκορέτσκα (33’ Ντέιβις), Σανέ, Τσούπο Μότινγκ, Μίλερ, Κομάν.

Παρί Σεν Ζερμέν: Νάβας, Κιμπεμπέ, Μαρκίνιος (30’ Αντέρ Ερέρα), Ντιαλό (46’ Μπέικερ), Ντανίλο, Γκέιγ, Ντάγκμπα, Ντι Μαρία (71’ Κεν), Νεϊμάρ (90’ Ραφίνια), Ντράξλερ, Εμπαπέ.