Οι προβλέψεις για τον ελληνικό τουρισμό μοιάζουν αισιόδοξες. Τουλάχιστον για τα δημοφιλή νησιά μας. Οι μεγάλες αεροπορικές εταιρείες έχουν προγραμματίσει απευθείας πτήσεις στη Mykonos, πάνω από τους λιτούς κατάλευκους περιστερώνες που η ισπανίδα φίλη μας Λουίζ θεωρεί ότι είναι ωραιότεροι από αυτούς (σε σχήμα αβγού) του Νταλί στην ισπανική Ριβιέρα.

Λάτρις της Ελλάδας η Φιριάλ της Ιορδανίας, πρώην φλερτ του μεγαλοεφοπλιστή Σταύρου Νιάρχου, είχε κάποτε προσκαλέσει σε βίλα στη Mykonos διάσημο ισπανό σεφ ο οποίος εργαζόταν στο legendary «Indosin» της Νέας Υόρκης. Ο σεφ κατέφθασε με ιδιωτικό αεροπλάνο για να μαγειρέψει για ένα private party που στοίχισε εκατομμύρια.

Πρωτοπόρος μιας «μινιμαλιστικής κουζίνας» έδωσε τα φώτα στον super star Feran Andria ο οποίος συνήθιζε να μαγειρεύει για μεγιστάνες του πλούτου στο Μαϊάμι. Την πόλη στην οποία η γηραιά πλέον Φιριάλ κατοικεί μόνιμα. Σε ένα από τα διαμερίσματα του «SETAI».

Οι συνήθειες πάντως με τα private parties και τους διάσημους σεφ επανέρχονται στη Mykonos από τον Σεπτέμβριο. Είναι η εποχή που θα γίνουν οι γάμοι γόνων πολύ γνωστών οικογενειών.

Η πριγκίπισσα Φιριάλ, στενή φίλη της Σοφίας Βάρη, συνηθίζει να αγοράζει τα ογκώδη μπιζού-γλυπτά της εικαστικού. Κάποιοι σχολίασαν ότι είναι… λίγο μακριά από το αστραφτερό περίβλημά της η κίνησή της να γίνει μέλος του φιλανθρωπικού ιδρύματος της Μέγκαν Μαρκλ…