Χωρίς τον Ματιέ Βαλμπουενά, όπως αναμενόταν, θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στα Γιάννενα κόντρα στον ΠΑΣ για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Γάλλος άσος που νοιώθει τις τελευταίες μέρες ενοχλήσεις στο πόδι του προφυλάχθηκε για την συνέχεια με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει ξανά διαθέσιμους τους Λαλά και Ρέαμπτσιουκ.

Ο Γάλλος μπακ ήταν τιμωρημένος με την ΑΕΚ ενώ ο Μολδαβός πήρε «ανάσες» μετά τα συνεχόμενα παιχνίδια που είχε σε Ολυμπιακό και Εθνική.

Μαζί του στα Γιάννενα ο Μαρτίνς πήρε 22 ποδοσφαιριστές και έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα συνεχίσει στο 3-4-3 ή θα επιστρέψει στο 4-4-2 που εφαρμόζει στο Κύπελλο. Το σίγουρο ειναι πως θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που έπαιξε με την ΑΕΚ καθώς υπάρχει και το ντέρμπι με τον ΠΑΟ την Κυριακή, τρίτο συνεχόμενο ματς μέσα στην εβδομάδα για τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ερυθρόλευκης ΠΑΕ:

Με προπόνηση που διεξήχθη το μεσημέρι της Τρίτης στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το πρώτο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας (Τετάρτη 18:00, CosmoteTV).

Ο κ. Πέδρο Μαρτίνς γύμνασε τους παίκτες του και στη συνέχεια ανακοίνωσε τα ονόματα που θα ταξιδέψουν μαζί του στα Ιωάννινα.

Αναλυτικά η αποστολή

Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Ανδρούτσος, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Σεμέδο, Μπα, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Σουρλής, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Τιάγκο Σίλβα, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Μπρούμα, Φορτούνης, Κάιπερς, Χασάν, Ελ Αραμπί.