Αυτό που συμβαίνει είναι πραγματικά απίστευτο.

Οι εορταστικές εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από το 1821 και η εμφάνιση της προέδρου της Επιτροπής Γιάννας Αγγελοπούλου με εκείνο τον καταπληκτικό επενδύτη πάνω από το λευκό πουκάμισο και το μπλε παντελόνι με τα εξαιρετικά, περίτεχνα κεντήματα (τον δανείστηκε από την εντυπωσιακή συλλογή του Λυκείου Ελληνίδων) δημιούργησαν πραγματικά σχολή.

Την άνοιξη και το καλοκαίρι οι κυρίες και δεσποινίδες θα «εγκαθιδρύσουν» στυλ εμπνευσμένο από την Ελληνική Επανάσταση. Εκεί που υπάρχει πραγματικά γούστο και εκλεπτυσμένη αισθητική (σίγουρα δεν μπορούν όλες να αγοράσουν Dior ή δημιουργίες ακριβών ελλήνων τεχνιτών ή φημισμένων brands) το αποτέλεσμα είναι σαγηνευτικό.

Η… στρατιά των κυριών ανέβηκε σε ένα ιστιοφόρο που μετά από λίγη ώρα αναχώρησε από τη μαρίνα, ανοίγοντας σιγά-σιγά τα γαλάζια πανιά του. Το θέαμα ήταν επιβλητικό. Κλείσαμε και οι δύο τα μάτια.

Είμαι σίγουρη ότι και η Εσθήρ ονειρευόταν το ατέλειωτο ελληνικό καλοκαίρι. Μπλε, λευκό και χρυσό με κρυστάλλινα νερά και δαντελωτές ακρογιαλιές.

Συνηθίζουμε να επιλέγουμε τη Mykonian Φτελιά όταν δεν πάμε στην Ψαρού ή στο Καλό Λιβάδι. Οι φασαρίες για αρχαιολογικό χώρο ο οποίος θα «καλυπτόταν» από ομπρέλες δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα.

Οι φήμες σκορπίζονται στον αέρα σαν τα αέρινα μαντίλια του Dior.