Την Κυριακή το βράδυ, από τη συχνότητα του MEGA, έκανε πρεμιέρα μια σειρά που είναι βέβαιο ότι θα συζητηθεί.

Πρόκειται, φυσικά, για τον Σιωπηλό Δρόμο, που ήδη έχει καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις.

Σήμερα (5/4), ο σκηνοθέτης της σειράς, Βαρδής Μαρινάκης, εμφανίστηκε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και προχώρησε σε αποκαλύψεις για το μέλλον της σειράς.

Πόσες μέρες χρειάζονται για κάθε επεισόδιο της προσεγμένης παραγωγής; Για ποιο λόγο ο κ. Μαρινάκης χαρακτηρίζει «ρίσκο» τον Σιωπηλό Δρόμο; Και τι πρόκειται να συμβεί με τα παιδιά;

«Έγινε ένας χαμός, τη θεωρώ μέρα γιορτής τη χθεσινή. Στη μέση του επεισοδίου γύρισα στη γυναίκα μου και ήμουν βουρκωμένος. Μετά από ένα χρόνο φοβερής προσπάθειας για αυτό το project συμβαίνει επιτέλους και νιώθω περήφανος για αυτό. Είναι η πρώτη φορά που κάνω τηλεόραση. Με το που διάβασα το σενάριο κατάλαβα ότι πρόκειται για μια δυνατή ιστορία, συγκινήθηκα διαβάζοντάς το. Αυτή η δύναμη και το ρίσκο που πήρε το κανάλι να με εμπιστευτεί με βοήθησαν να μείνω στο project και να μαζέψω μια ομάδα ανθρώπων πολύ δυνατή γύρω μου», είπε ο σκηνοθέτης της νέας σειράς.

«Οι μέρες των γυρισμάτων είναι οχτώ για ένα επεισόδιο. Ούτε οι οχτώ μέρες φτάνουν γιατί πάντα θέλουμε κάτι παραπάνω. Συγχαρητήρια στο κανάλι και την εταιρία παραγωγής που πήραν αυτό το ρίσκο να κάνουν μια μίνι σειρά με περιορισμένο αριθμό επεισοδίων, και μάλιστα μια ακριβή σειρά», εξήγησε ο ίδιος σχετικά με τα της παραγωγής.

«Το πιο δύσκολο πράγμα που αντιμετώπισα στα γυρίσματα ήταν σε σχέση με τα παιδιά, το πώς θα τα αντιμετωπίσουμε, το πώς θα τα αντιμετωπίσει το ίδιο το σενάριο. Αυτή η ιστορία δεν έχει γραφτεί από μια σκοπιά που πάει σε πιο κακοποιητικές καταστάσεις», αποκάλυψε ο Βαρδής Μαρινάκης.

«Η πιο δύσκολη στιγμή των γυρισμάτων ήταν η σκηνή που μπαίνουν τα παιδιά στο κρησφύγετο. Ήταν η πρώτη σκηνή που γυρίσαμε. Η απαγωγή είχε δυσκολίες στο γύρισμα για να βγει συναρπαστική. Στη σκηνή που μπαίνουν στο κρησφύγετο αφήσαμε τα παιδιά να πιάσουν μια δική τους συζήτηση και περιμέναμε να δούμε τι θα πούνε», πρόσθεσε στο ίδιο θέμα.

«Για το δεύτερο επεισόδιο αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θα αποκαλυφθούν κάποια πράγματα σε σχέση με τη Θάλεια. Θα μπούμε στο τι συμβαίνει με αυτή την οικογένεια. Τώρα είμαι στο σπίτι του μοντέρ της σειράς, και είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε να μοντάρουμε το τρίτο επεισόδιο», αποκάλυψε ο Βαρδής Μαρινάκης.

Δείτε τη συνέντευξη: