Να… κλέψει τον Τζος Νέμπο μέσα από τα χέρια του Ολυμπιακού θέλει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, με τα Μέσα στο Ισραήλ να γράφουν ότι η Μακάμπι έχει ξεχωρίσει τον σέντερ της Χαποέλ Εϊλάτ και μάλιστα του έχει καταθέσει ήδη πρόταση ύψους 700 χιλιάδων ευρώ, για συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έχει αρχίσει ήδη να καταστρώνει τα πλάνα του για την επόμενη σεζόν και σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το ισραηλινό «Sport5», έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Αμερικανού σέντερ και έχει ζητήσει από τη διοίκηση της Μακάμπι Τελ Αβίβ την απόκτησή του.

Ο Ελληνας τεχνικός της «ομάδας του λαού» φέρεται να είναι εντυπωσιασμένος από τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί ο 23χρονος σέντερ με τη φανέλα της Χαποέλ Εϊλάτ και επιθυμεί την προσθήκη του στο ρόστερ της Μακάμπι. Ο Σφαιρόπουλος μπαίνει… σφήνα στον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει ξεχωρίσει τον Αμερικανό και έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Ο Ολυμπιακός μάλιστα είχε προσπαθήσει να τον αποκτήσει κατά τη διάρκεια της σεζόν, αλλά αυτό δεν κατέστη εφικτό, καθώς η Χαποέλ Εϊλάτ αρνήθηκε να τον αποδεσμεύσει.

Το όνομά του ωστόσο παραμένει στις πρώτες θέσεις της μεταγραφικής λίστας του Γιώργου Μπαρτζώκα, με τον τεχνικό των Πειραιωτών να έχει ξεχωρίσει την περίπτωσή του και να βλέπει στο πρόσωπό του τον παίκτη που λείπει από τη γραμμή των ψηλών της ομάδας του μεγάλου λιμανιού.

Ο Νέμπο βγήκε το καλοκαίρι από το κολλέγιο του Τέξας και όπως προαναφέραμε, φέτος αγωνίζεται στο Ισραήλ με τη φανέλα της Χαποέλ Εϊλάτ. Οι εμφανίσεις του είναι εξαιρετικές και οι μέσοι όροι του είναι διψήφιοι, με τον Αμερικανό σέντερ να έχει μέσο όρο 13,8 πόντους και 10,6 ριμπάουντ.