Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος Φίφης Δελμούζος-Κασσανδρής κάνει την είσοδό του στην κουζίνα.

Γαλλομαθής (γνωρίζει τον Εμανουέλ Μακρόν από τα φοιτητικά τους χρόνια) του αρέσει να «τσιμπάει» από το μοσχάρι με σάλτσα Βουργουνδίας μέχρι το φουά γκρα και τα μακαρόν.

Η Μπριζίτ, η οποία έχει ακούσει τα καλύτερα για τα ελληνικά νησιά – ιδιαίτερα για τη Σύμη και τη Σέριφο – από τη super elegant Μαριόν Κοτιγιάρ, συνήθιζε να επισκέπτεται φίλους στη βίλα Rose-Pierre, μέσα στο Four Seasons του Cap-Ferrat.

Πρόκειται για μια private villa – αν διαθέτεις την οικονομική άνεση, δεν είναι άσχημα να την επιλέξεις, αφού η COVID-19 όπως δείχνουν τα πράγματα θα είναι εδώ και το καλοκαίρι – με μπάτλερ, ιδιωτική πισίνα και πεπειραμένο barman ο οποίος ετοιμάζει τα καλύτερα champagne κοκτέιλ.

Οι έλληνες πάντως ισχυροί του χρήματος προτιμούν τα θορυβώδη St. Tropez και Μόντε Κάρλο και τους καλοκαιρινούς μήνες. Επιθυμούν όπως δείχνουν τα πράγματα να είναι όλοι μαζί.

Στο «ΓΑΙΑ» του Μονακό «βρέθηκαν» πολλοί συμπατριώτες μας για την Καθαρά Δευτέρα. Βουτιά σε ελληνικής προέλευσης εδέσματα με… αγάπη από τους ρώσους ιδιοκτήτες…