Στην εξαιρετική εμφάνιση του Ζοσέ Σα αναφέρθηκε ο Πέδρο Μαρτίνς μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Αρη με 1-0, για την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ της Superleague.

Ο Πορτογάλος τεχνικός των Πειραιωτών μετά το τέλος του παιχνιδιού τόνισε ότι ο συμπατριώτης του πέρασε μια δύσκολη φάση, αλλά άπαντες στο μεγάλο λιμάνι γνωρίζουν την αξία του και ποτέ δεν έχασαν την εμπιστοσύνη τους στον Ιβηρα τερματοφύλακα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαρτίνς μετά το τέλος του αγώνα:

Για το εάν σκέφτεται να καθιερώσει το σχήμα με τρεις στόπερ: «Είναι μία πιθανότητα. Μπορούμε στο μέλλον να χρησιμοποιήσουμε και αυτό το σύστημα. Έχουμε δείξει πως μπορούμε να παίξουμε με διάφορα συστήματα, όπως το 4-2-3-1 και το 4-3-3. Μου άρεσε πολύ η δυναμική στο ματς σήμερα με το πως ξεκινήσαμε».

Για τον Σα και την εικόνα του με τον Άρη: «Αποτελεί μέρος του παιχνιδιού. Οποιοσδήποτε επαγγελματίας έχει περάσει αυτή τη φάση. Όμως εμείς ξέρουμε την αξία του Σα και σε πόσα ματς μας έχει βοηθήσει να κερδίσουμε βαθμούς. Τον γνωρίζουμε εδώ και τρία χρόνια. Ξέρουμε την αξία του. Ποτέ δεν χάσαμε την εμπιστοσύνη μας σε αυτόν διότι ξέραμε πως ήταν απλά μία τέτοια φάση».