Με περιπετειώδη τρόπο ολοκληρώθηκε η κανονική περίοδος της Superleague, με τρεις επιθετικούς να βρίσκουν δίχτυα και λίγο αργότερα να γίνονται αναγκαστική αλλαγή.

Πρόκειται για τους Αχμέντ Χασάν, Κώστα Μήτρογλου και Φεντερίκο Μακέντα. Ο Αιγύπτιος στράικερ σκόραρε στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΛ, ο Ελληνας επιθετικός στο ματς του Αρη με τον ΟΦΗ και ο Ιταλός φορ στο ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ.

Ο Χασάν ξεκίνησε βασικός στον αγώνα του Αλκαζάρ και στο 34’ άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Ο Αιγύπτιος νίκησε τον Νάγκι και έκανε το 1-0 για τον Ολυμπιακό. Δύο λεπτά αργότερα ωστόσο ένιωσε ενοχλήσεις στον δεξιό δικέφαλο και έπεσε στον αγωνιστικό χώρο. Ο υψηλόσωμος επιθετικός στο 37′ έγινε αναγκαστική αλλαγή, με τον Μασούρα να παίρνει τη θέση του.

Οσον αφορά στον Κώστα Μήτρογλου, ο έμπειρος στράικερ σκόραρε στο 6ο λεπτό του παιχνιδιού με τον ΟΦΗ και στο 20’ ένιωσε ένα τράβηγμα στον αριστερό προσαγωγό. Δύο λεπτά αργότερα ο Ακης Μάντζιος προχώρησε σε αναγκαστική αλλαγή, βάζοντας στη θέση του τον Μάνο. Το γκολ του Μήτρογλου ήταν το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης, με τον 33χρονο να δίνει τη νίκη στον Αρη.

Το… κακό τρίτωσε με τον Φεντερίκο Μακέντα. Ο Ιταλός στο 39’ νίκησε τον Ζίβκοβιτς και έκανε το 1-0 για τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, αλλά στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου έγινε αναγκαστική αλλαγή. Ο έμπειρος επιθετικός γύρισε τον αστράγαλό του και στο 53’ άφησε τη θέση του στον νεαρό Ιωαννίδη.

Οι τρεις άτυχοι της 26ης και τελευταίας αγωνιστική της Superleague, με τους Μήτρογλου, Χασάν και Μακέντα να σκοράρουν, να δίνουν το προβάδισμα στις ομάδες τους, αλλά λίγα λεπτά αργότερα να τραυματίζονται και να γίνονται αλλαγή.