Η κανονική διάρκεια της Superleague ολοκληρώθηκε σήμερα με την τελευταία αγωνιστική να περιλαμβάνει μόλις 11 γκολ σε 7 αναμετρήσεις.

Ο Ολυμπιακός πήρε άνετη νίκη με 3-1 στο Αλκαζάρ απέναντι στην ΑΕΛ, στο πιο θεαματικό παιχνίδι της βραδιάς, με τους ερυθρόλευκους να είναι αγκαλιά με το πρωτάθλημα. Οι Χασάν, Ανδρούτσος και Ελ Αραμπί σκόραραν για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, μείωσε ο Νούνιτς για τους «βυσσινί».

Στο ντέρμπι της αγωνιστικής ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-1 του ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο, ενώ ο Άρης συνέχισε να εντυπωσιάζει και τερμάτισε στη δεύτερη θέση της κανονικής διάρκειας, αφού νίκησε με 1-0 τον ΟΦΗ στο Κλεάνθης Βικελίδης, με σκόρερ τον Κώστα Μήτρογλου.

Η ΑΕΚ βρήκε «μπλόκο» στο Παναθεσσαλικό και ηττήθηκε και πάλι από τον Βόλο αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα, ενώ ο Απόλλων Σμύρνης πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα και ουσιαστικά ξεμπέρδεψε με την παραμονή επικρατώντας με 1-0 του Παναιτωλικού με γκολ του Σλίβκα.

Στα άλλα δυο ματς της βραδιάς ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε σπουδαίο διπλό στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα με 1-0 και σκόρερ τον Μπρένερ, ενώ Λαμία και Ατρόμητος ήρθαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα (0-0).

Δείτε όλα τα γκολ της 26ης αγωνιστικής:

ΑΕΛ Ολυμπιακός 1-3

Το 1-0 του Χασάν

Το 2-0 με τον Ανδρούτσο:

Το 3-0 με τον Ελ Αραμπί:

 Το γκολ της ΑΕΛ με τον Νούνιτς:

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 2-1

Το 1-0 με τον Μακέντα:

Το 2-0 με τον Ιωαννίδη:

 

Το 2-1 με τον Κρμέντσικ:

Βόλος – ΑΕΚ 1-0

Άρης – ΟΦΗ 1-0

Απόλλων Σμύρνης – Παναιτωλικός 1-0

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΣ Γιάννινα 0-1