Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε (22:00) στο Καραϊσκάκη την Άρσεναλ στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τους «16» του Europa League και οι οπαδοί των κανονιέρηδων αντιμετωπίζουν το ματς σαν τελικό. Πιο συγκεκριμένα, μετά τους «εφιάλτες» στο Emirates πριν από έναν χρόνο με το γκολ του Γιουσέφ Ελ Αραμπί στο τέλος της παράτασης, έχουν πάρει πολύ σοβαρά το αποψινό ματς, λόγω και της βαθμολογικής θέσης των Λονδρέζων στην Premier League.

Οι οπαδοί της Άρσεναλ λίγες ώρες πριν το σπουδαίο ματς στο Καραϊσκάκη δείχνουν ιδιαίτερο σεβασμό στον Ολυμπιακό, ενώ είναι δεκάδες εκείνοι που ζητούν σοβαρότητα και μιλούν για ένα ματς – πόλεμο, ζητώντας εκδίκηση για τον περσινό αποκλεισμό.

Τα σχόλια στα social media της αγγλικής ομάδας από τους φίλους της είναι εκατοντάδες και αυξάνονται συνεχώς, με αρκετούς εξ αυτών να τονίζουν πως το σημερινό παιχνίδι είναι το μεγαλύτερο και το πιο σημαντικό στην καριέρα του Μικέλ Αρτέτα στον πάγκο των κανονιέρηδων μέχρι και σήμερα, αφού ένας ενδεχόμενος αποκλεισμός θα στείλει πιθανότητα εκτός Ευρώπης για τη νέα σεζόν την ομάδα του Λονδίνου.

Βέβαια, πολλοί είναι και οι απαισιόδοξοι οπαδοί της Άρσεναλ και βλέπουν νέο αποκλεισμό και μάλιστα ταπεινωτικό όπως τονίζουν από τον Ολυμπιακό, έναν χρόνο μετά το έπος του Emirates.

Τέλος, ειδική αναφορά γίνεται και στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο λέγοντας πως «είναι έτοιμος μαζί με τον Ολυμπιακό να πετάξει εκτός συνέχειας την πρώην ομάδα του», ενώ όλοι ελπίζουν ο περσινός αποκλεισμός της Άρσεναλ από τον Ολυμπιακό να έχει γίνει μάθημα.

Δείτε μερικά από τα εκατοντάδες σχόλια των οπαδών της Άρσεναλ: