Ο Θοδωρής Ζαγοράκης ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τις εκλογές της ΕΠΟ, και από τους πρώτους που έσπευσαν να εκφράσουν την αμέριστη υποστήριξή τους προς αυτόν ήταν οι συμπαίκτες του στην Εθνική Ελλάδας στο Euro 2004.

Οι διεθνείς της πρωταθλήτριας Ευρώπης χαρακτήρισαν ως μεγάλη ευκαιρία για το ελληνικό ποδόσφαιρο την επικείμενη ανάδειξη του Ζαγοράκη στην προεδρία της Ομοσπονδίας και του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στην προσπάθειά του να εκλεγεί.

Η ομάδα του 2004 έχει συσπειρωθεί γύρω από τον αρχηγό της και είναι δεδομένο ότι μπορεί να βοηθήσει, ενώ κάποιοι από αυτούς θα αξιοποιηθούν σε πόστα στο Πάρκο Γουδή.

Το μήνυμα των διεθνών:

«Μετά και την επίσημη αναγγελία της υποψηφιότητας του αρχηγού μας Θοδωρή Ζαγοράκη για την προεδρία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, θα θέλαμε να εκφράσουμε την ικανοποίησή μας και να δηλώσουμε την αμέριστη υποστήριξή μας στον συμπαίκτη και συνοδοιπόρο μας.

Η συγκεκριμένη προοπτική αποτελεί μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για το Ελληνικό Ποδόσφαιρο και θα μας βρει πρόθυμους συμπαραστάτες στο δύσκολο έργο της. Καλή επιτυχία!»

Η ανάρτηση των διεθνών του 2004:

Μετά και την επίσημη αναγγελία της υποψηφιότητας του αρχηγού μας Θοδωρή Ζαγοράκη για την προεδρία της Ελληνικής…

Δημοσιεύτηκε από Greek Legends 2004 στις Πέμπτη, 11 Μαρτίου 2021