Ενα τραγούδι προπομπό μιας ψηφιακής δισκογραφικής κυκλοφορίας παρουσίασε πριν από λίγο καιρό η τραγουδίστρια Ελεωνόρα Ζουγανέλη, αναζητώντας κάτι «Σταθερό» σε μια περίοδο αβεβαιότητας και μεγάλων αλλαγών.

Οσο βέβαια κι αν έχει δυσκολευτεί στην καριέρα της εξαιτίας της αναγκαστικής αποχής της από τις συναυλίες και τις μουσικές σκηνές ο τελευταίος χρόνος αποδείχτηκε γενναιόδωρος σε άλλους τομείς, της ζωής της, καθώς της προέκυψε ένας ξαφνικός και ευτυχής γάμος που μονοπώλησε το ενδιαφέρον των Μέσων.

Μιλώντας στο «ΒΗΜΑgazino Women’s Issue» που κυκλοφορεί μαζί με το «Βήμα της Κυριακής» και στον Γιώργο Νάστο, η αγαπημένη ερμηνεύτρια μεταξύ άλλων πήρε θέση για τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις που έχουν ταρακουνήσει συθέμελα τον χώρο του Πολιτισμού, αλλά παράλληλα δηλώνει αισιόδοξη για το μέλλον: «Δεν υπάρχει περίπτωση να βγει, ειδικά το θέατρο, ένας καλλιτεχνικός θεσμός με μακραίωνη ιστορία, λαβωμένο από αυτή την ιστορία. Δεν πιστεύω ότι το θέατρο θα πληγεί από κανενός τη συμπεριφορά. Γίνεται ένα μεγάλο ξεσκαρτάρισμα. Επανεξετάζουμε τις αξίες, την ιδεολογία, τον τρόπο με τον οποίο μεγαλώσαμε και αυτό μόνο θετικό μπορεί να είναι».

Διαβάστε περισσότερα στο BHMAgazino που κυκλοφορεί με το «Βήμα της Κυριακής»