Σε συναγερμό βρίσκονται οι αρχές μετά και την ννέα εξέλιξη στην υγεία του καταδικασμένου για τρομοκρατία, Δημήτρης Κουφοντίνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η προσοχή της ΕΛ.ΑΣ είναι στραμμένη σε «ευαίσθητους» στόχους, υπό τον φόβο καταδρομικών επιθέσεων από συμπαραστάτες του.

Το Σάββατο είδε το φως της δημοσιότητας μια ανάληψη ευθύνης σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου για εμπρηστική επίθεση σε σπίτι συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ, στην οποία απειλούν με μαζικά χτυπήματα.

Συγκεκριμένα, προαναγγέλλουν νέες επιθέσεις και χαρακτηριστικά γράφει τις εκτάσεις όπως: «Ας πληρώσουν όλοι τους ακριβά. Ας πληρώσουν για όλα».

Παράλληλα, προσπαθεί ο συντάκτης να πείσει ότι κάθε ενέργεια κρίση πίσω της ένα καλά οργανωμένο σχέδιο:

«…Γνωρίζουμε και εμείς τα πάντα για σας. Τα σπίτια σας, τα γραφεία σας, τα αυτοκίνητα και τις περιουσίες σας. Καταγράφουμε τις γεμάτες αν-ασφάλεια κινήσεις σας. Τα ήσυχα βράδια σας, τα πρωϊνά δρομολόγια προς την εργασία σας και πίσω, τις κυριακάτικες βόλτες με την οικογένειά σας. Και αν δε μας χώριζε αυτό το τεράστιο χαρακτηριστικό που ονομάζεται επαναστατική ηθική, μια άβυσσος ποιοτικών συναισθήσεων και ηθικού βάρους, θα σας είχαμε στερήσει κάθε όμορφη στιγμή που απολαμβάνετε».