Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης έβαλε το… γκολ της χρονιάς. Μπορεί να μην ήταν ένα εντυπωσιακό γκολ, απ’ αυτά που μπαίνουν στο top 10 των πιο όμορφων, αλλά σίγουρα είναι το πιο έξυπνο.

Ένα γκολ που έγινε viral από χθες το βράδυ σε ολόκληρη την Ευρώπη. Ο Έλληνας μέσος του Ολυμπιακού κρύφτηκε κυριολεκτικά πίσω από το δοκάρι, έτρεξε, πήρε την μπάλα από τον ανυποψίαστο Κουέστα και σκόραρε.

Ο ίδιος μετά το ματς περιέγραψε το γκολ που σημείωσε, λέγοντας πως σκέφτηκε ότι αν κάτσει στο δοκάρι πιθανότατα θα συμβεί αυτό ακριβώς που συνέβη.

«Έγινε μια σέντρα και την μπλόκαρε ο τερματοφύλακας. Είχα κάνει κίνηση στο δεύτερο δοκάρι και απογοητευμένος που δεν πήρα την μπάλα πήγα προς το άουτ. Μου ήρθε εκείνη την ώρα η έμπνευση να μείνω στο δοκάρι μήπως και γίνει κάτι το οποίο μετέπειτα συνέβη. Ευτυχώς που καταφέραμε έστω και έτσι και βάλαμε το γκολ και προκριθήκαμε» είπε ο Μπουχαλάκης για το γκολ πρόκρισης, ενώ μίλησε και για τη συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου και στο πρωτάθλημα με τον Άρη και σήμερα (σ.σ. χθες). Μακάρι να είναι γούρι και κάθε χρόνο να καταφέρνω να κάνω και κάτι. Το σημαντικό είναι ότι παραμένουμε σε άλλον έναν στόχο μέσα, στον δρόμο του τελικού. Κοιτάμε τώρα το πρωτάθλημα, να ξεκουραστούμε γιατί έχουμε δύσκολη συνέχεια σε όλες τις διοργανώσεις.

Ξέρουμε πολύ καλά ότι είναι πολύ υψηλό το επίπεδο σε όλες τις διοργανώσεις. Η ομάδα έδειξε ότι έχει την ποιότητα. Έχουμε 25 παίκτες που ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορούν να βοηθήσουν. Θα συνεχίσουμε και μακάρι να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται.»

Δείτε το βίντεο