Να επαναλάβει τα καμώματα της προηγούμενης κλήρωσης για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, επιχείρησε η ΕΠΟ… Στη σημερινή (5/3) συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής, τα στελέχη της Ομοσπονδίας ενημέρωσαν πως η κλήρωση για την ημιτελική φάση του θεσμού θα πραγματοποιηθεί με τους ίδιους όρους.

Δηλαδή στις 19 Μαρτίου στο Πάρκο Γουδί και μόνο με φυσική παρουσία από την Επιτροπή Κυπέλλου και με το αναγκαίο βοηθητικό προσωπικό. Οι εκπρόσωποι των ομάδων που συμμετέχουν στην τετράδα (Ολυμπιακός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, ΠΑΣ Γιάννινα) θα έβλεπαν τη διοργάνωση από άλλα μέρη.

Ωστόσο, σε εκείνο το σημείο παρενέβη ο Τάκης Αγραφιώτης. Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού επανέφερε την παρουσία στο χώρο της κλήρωσης και ενός εκπροσώπου από κάθε ομάδα.

Ο Τάκης Αγραφιώτης πρότεινε να τηρηθεί αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο, να υποβληθούν οι παριστάμενοι σε τεστ για κορωνοϊό πριν την είσοδο τους στα γραφεία και να τηρήσουν τα μέτρα ασφαλείας.

Τα στελέχη της ΕΠΟ δεν είχαν άλλη επιλογή από το να δεχτούν το αίτημα, αφού όπως επισήμανε ο κύριος Αγραφιώτης, «τέσσερα άτομα θα είμαστε». Ένα νούμερο που δεν μπορεί να θεωρηθεί συνωστισμός…

Αλλά και στο ζήτημα της ημερομηνίας, ο Τάκης Αγραφιώτης ζήτησε τη μετάθεση της κλήρωσης. Επειδή η αποστολή του Ολυμπιακού στις 19 Μαρτίου θα επιστρέφει από το εξωτερικό, απ’ όπου διεξαχθεί η ρεβάνς με την Άρσεναλ. Άρα, δεν θα μπορεί ένας εκπρόσωπος να είναι παρών στο Πάρκο Γουδί και οι υπόλοιποι ίσως να μην καταφέρουν να την παρακολουθήσουν. Μία παρατήρηση που στρίμωξε τους ιθύνοντες της Ομοσπονδίας και ανακοίνωσαν ότι η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί τελικά στις 16 Μαρτίου…