Χωρίς τους Ζοσέ Σα και Ματιέ Βαλμπουενά θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στη ρεβάνς με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον Πέδρο Μαρτίνς να αφήνει εκτός αποστολής τον πορτογάλο τερματοφύλακα και το γάλλο μεσοεπιθετικό για λόγους ξεκούρασης.

Οι Ερυθρόλευκοι στο πρώτο παιχνίδι που έγινε στο Καραϊσκάκη επικράτησαν με 2-1, με τον Αχμέντ Χασάν να πετυχαίνει και τα δύο τέρματα των Πειραιωτών, και πλέον πηγαίνουν στη Θεσσαλονίκη για να υπερασπιστούν το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα και να πάρουν την πρόκριση στα ημιτελικά.

Το παιχνίδι με τον Άρη θα είναι το 23ο που χάνει ο Σα ως τερματοφύλακας του Ολυμπιακού από τις 29/10/2018 και τον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης, όταν ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να βγάλει εκτός 11άδας τον Ανδρέα Γιαννιώτη, που ήταν μέχρι τότε ο βασικός κίπερ των Πειραιωτών.

Από τα τέλη Οκτωβρίου του 2018 και έπειτα ο Ζοσέ Σα έγινε βασικός και αναντικατάστατος στους Ερυθρόλευκους, με τον πορτογάλο τερματοφύλακα να βοηθά τα μέγιστα τον Ολυμπιακό στην κατάκτηση του νταμπλ την περσινή σεζόν, αλλά και στην εξαιρετική πορεία στην Ευρώπη.

Διαβάστε περισσότερα εδώ