Το «MEGA STAR», δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές το Σάββατο 6 Μαρτίου και κάθε Σάββατο στις 16:00 στο MEGA με τη Μαντώ Γαστεράτου και τον Αντώνη Δημητριάδη.

Η Μαντώ και ο Αντώνης υποδέχονται τον Γιώργο Λιβάνη, ο οποίος μας μιλάει για το νέο του τραγούδι αλλά και για το πως ξεκίνησε τυχαία την επαγγελματική του πορεία στη μουσική. Ο Αντώνης και ο Γιώργος γίνονται και πάλι παιδιά και δοκιμάζουν ένα challenge εμπνευσμένο από το Tik Tok με ξεκαρδιστικά αποτελέσματα. Επίσης, το ιδιαίτερα δημοφιλές και αγαπημένο συγκρότημα Kadebostany από την Ελβετία σε μια αποκλειστική συνέντευξη στην κάμερα του «MEGA STAR».

Ακόμη, παρακολουθούμε ένα special αφιέρωμα στην εκπομπή «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» που θα μεταδοθεί το Σάββατο 6 Μαρτίου και φιλοξενεί τη μεγάλη διαδικτυακή συναυλία του Βασίλη Καρρά και του Νίκου Μακρόπουλου από την καρδιά της Θεσσαλονίκης και την Πύλη Αξιού. Στην ενότητα ΧΑΙ 5, έρχονται πέντε ελληνικά video clip με ιδιαίτερο νόημα και σημαντικά κοινωνικά μηνύματα. Μαθαίνουμε ποια τραγούδια έχουν ξεχωρίσει στις τάσεις του Youtube καθώς και τα κομμάτια που αναζητούν περισσότερο οι Έλληνες χρήστες στο Shazam. Χορεύουμε με τα τραγούδια που μπήκαν στο Τop 50 και βλέπουμε ποιοι καλλιτέχνες είχαν τη μεγαλύτερη άνοδο στο chart. Τέλος, έρχεται το ελληνικό και international Τop 10, το Dance Chart καθώς και η ενότητα «Σαν Σήμερα…».



«MEGA STAR» ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 16:00 ΣΤΟ MEGA ΜΕ ΤΗ ΜΑΝΤΩ ΓΑΣΤΕΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ

Instagram: @megastargr #MegaStarGr

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Σκηνοθεσία: Κώστας Γρηγορακάκης

Οργάνωση Παραγωγής: Ορέστης Φασούλας

Project Manager: Ευρυδίκη Μπεθάνη

Διεύθυνση Παραγωγής: Χάρης Φυσερός

Αρχισυνταξία: Ευτυχία Κατσαρή