«Ποτέ μην πιστέψετε τα ποτέ των μεθυσμένων και τα πάντα των ερωτευμένων ακόμα και αν τα ακούσετε για δεύτερη φορά» ακούστηκε να λέει ο καλλιτέχνης σε μια από τις δεκάδες συναυλίες που έκανε με τους Πυξ ΛΑξ.

Στην έναρξη της εκπομπής η Μαρία Σολωμού και ο Ρένος Χαραλαμπίδης συζητούν για τον Μάνο.

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης ανέφερε ότι γνώρισε τον Μάνο και ήταν κοντά του στην τελευταία του εμφάνιση. «ΉτΑν ένας άνθρωπος που εξέπεμπε φως και σιγουριά. Σε βοήθαγε να ξεπεράσεις ότι ανασφάλειες και να είχες».

Η Μαρία Σολωμού θυμήθηκε σε μια συναυλία των Πυξ Λαξ δεν κατάφερε ποτέ να μπει από τον πολύ κόσμο, ενώ ο Ρένος τόνισε ότι ο Μάνος έγραψε ιστορία και μια ιστορία που έχει δικιά της φόρα και θα συνεχίσει να γράφεται στις καρδιές των ανθρώπων που έρχονται.

Ποιοι συμμετέχουν

Συμμετέχουν με αλφαβητική σειρά οι: Αλντιόν, Stan Αντιπαριώτης, Βαρβάρα Αργυρού, Σταμάτης Γονίδης, Χρήστος Δάντης, Γιάννης Διονυσίου, ΕΓΩ, Κώστας Καραφώτης, Νίκος Μακρόπουλος, Χρήστος Μενιδιάτης, Γιώργος Παπαδόπουλος, Έλενα Παπαρίζου, Στέλιος Ρόκκος, Έλενα Στρατηγοπούλου, Τάμτα, Χρήστος Χολίδης, Onirama, Prestige the Band.

Το σημαντικό αυτό μουσικό ταξίδι, για τον «Πρίγκιπα της Δυτικής Όχθης» που άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμα του στην ελληνική ροκ σκηνή, θα παρουσιάσουν ο Ρένος Χαραλαμπίδης και η Μαρία Σολωμού.

Μία βραδιά γεμάτη μουσική, συγκίνηση και δυνατές ερμηνείες έρχεται απόψε στις 21:00 στο «Σπίτι με το MEGA».

Ένα ξεχωριστό μουσικό αφιέρωμα στον Μάνο Ξυδούς με αφορμή την κυκλοφορία του album «Ο Πρίγκιπας της Δυτικής Όχθης» από τη Minos Emi / Universal.