Η σεζόν απέχει πολύ από την ολοκλήρωσή της, αλλά ο υπεύθυνος Επικοινωνίας του Ολυμπιακού, Νίκος Γαβαλάς, τόνισε ότι η χαρά για την πρόκριση επί της Αϊντχόφεν αξίζει να κρατήσει λίγο παραπάνω.

Επιπλέον, συμπλήρωσε ότι το γκολ του Χασάν, λίγο πριν από το φινάλε, απένειμε δικαιοσύνη για την ομάδα που έπρεπε να προκριθεί.

Η ανάρτηση του Νίκου Γαβαλά στο Facebook:

«Βάσει της εικόνας και των δύο αγώνων, στους «16» του UEFA Europa League βρίσκεται η καλύτερη ομάδα. Δίχως άλλο, με το γκολ του ο Χασάν απένειμε δικαιοσύνη στη ρεβάνς της Ολλανδίας.

Μεγάλη επιτυχία για την ομάδα μας που από το καλοκαίρι του 2019 αγωνίζεται διαρκώς. Δίχως να κάνει προετοιμασία το περσινό καλοκαίρι, αλλά έχοντας στρατηγική και πλάνο σε όλα τα επίπεδα, ο Ολυμπιακός συνεχίζει στην Ευρώπη, Μάρτιο μήνα, οδηγώντας παράλληλα την κούρσα του πρωταθλήματος.

Βεβαίως, υπάρχει ακόμη δρόμος στη σεζόν. Όμως, στη «στάση» του Αϊντχόφεν αξίζει η χαρά να κρατήσει μία μέρα παραπάνω. Μέχρι να επιστρέψουμε στην πατρίδα, για να ξαναμπούμε σε ροή προετοιμασίας της επόμενης αγωνιστικής υποχρέωσής μας.

Το ταξίδι μας στο όνειρο θα συνεχιστεί, έχοντας τα ίδια εφόδια: την εργατικότητα, την αλληλεγγύη, την πίστη και το πάθος. Άλλωστε, το ταξίδι εκφράζει μία απόπειρα να μετατρέψουμε το όνειρο σε πραγματικότητα».

Βάσει της εικόνας και των δύο αγώνων, στους «16» του UEFA Europa League βρίσκεται η καλύτερη ομάδα. Δίχως άλλο, με το…

Δημοσιεύτηκε από Nikos Gavalas στις Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021