Στους «16» του Europa League, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Αρσεναλ, με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί να σχολιάζει το νέο… συναπάντημα με τους «κανονιέρηδες».

Ο killer των νταμπλούχων Ελλάδας μίλησε για τη νέα μάχη με την ομάδα του Μικέλ Αρτέτα και θυμήθηκε τις περσινές, αξέχαστες στιγμές στο Emirates.

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού έστειλε… μήνυμα στην Άρσεναλ, τονίζοντας πως κρατάει ένα γκολ κόντρα στον σύλλογο του Λονδίνου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιουσέφ Ελ Αραμπί στο κανάλι του Ολυμπιακού για:

Την Άρσεναλ: «Μάθαμε την κλήρωση εδώ. Μέσα στο αεροπλάνο. Είμαστε χαρούμενοι. Η μοίρα μας έφερε πάλι στον ίδιο αντίπαλο με πέρυσι. Ελπίζουμε να επαναλάβουμε ότι και πέρυσι».

Το εάν κρατάει γκολ για την Άρσεναλ: «Φυσικά και κρατάω. Πάντα. Νομίζω ότι πέρυσι το αξίζαμε. Τώρα θα προετοιμαστούμε όσο καλύτερα γίνεται για να τα καταφέρουμε».

Τα ματς και το πως τα περιμένει: «Νομίζω πως πραγματικά τους γνωρίζουμε αρκετά καλά. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε καλά παιχνίδια και να προετοιμαστούμε όσο πιο καλά μπορούμε. Να κάνουμε τη δουλειά μας σωστά, όπως χθες το βράδυ και γενικά θα προσπαθούμε μέχρι το τέλος».