Ταξίδια στα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας ξεκινούν στο «My Greece» με τη Δέσποινα Βανδή από το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18:40 στο MEGA.

Ξεχωριστοί προορισμοί, μοναδικά τοπία, έθιμα και παραδόσεις αναλλοίωτα στο χρόνο, φιλόξενοι άνθρωποι, γεύσεις και συνταγές έρχονται στο «My Greece» με ξεναγό την Δέσποινα Βανδή που μας προσκαλεί να γνωρίσουμε ξανά την Ελλάδα.

Με ένα ταξίδι στο πολύχρωμο σύμπαν των Καλαβρύτων σηκώνει αυλαία το «My Greece» το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου. Η Δέσποινα Βανδή μας «ανεβάζει» στην κατάλευκη κορυφή του Χελμού με μαγευτικές εικόνες που κόβουν την ανάσα και μοιράζεται μαζί μας καλά κρυμμένα μυστικά.

Συνταξιδιώτης σε αυτό το ταξίδι η καλή της φίλη και αγαπημένη ηθοποιός Παρθένα Χοροζίδου, που με κέφι και διάθεση για περιπέτεια μας οδηγούν στο παρελθόν και το παρόν αυτής της ιστορικής πόλης. Με γεύσεις γλυκές και συνταγές απροσδόκητες, για σίγουρη επιτυχία.

Την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου στις 18:40, η Δέσποινα Βανδή συνεχίζει τη βόλτα της στα Καλάβρυτα με μία εκπομπή πλημμυρισμένη με άρωμα και γεύση βουνού και γλυκιά σαν ροδοζάχαρη. Μας ξεναγεί στο ωραιότερο Πλατανόδασος για να μας δείξει πέστροφες που «τραγουδούν σαν πουλιά».

Μαζί με την Παρθένα Χοροζίδου «βουτούν» 40 μέτρα κάτω από το έδαφος και ανακαλύπτουν το παραμυθένιο Σπήλαιο των Λιμνών. Ακολουθούν τη γραμμή του περίφημου Οδοντωτού και αποκαλύπτουν την θρυλική πρώτη «ατμομηχανή». Το «My Greece» μας ταξιδεύει όχι μόνο στο πανέμορφο φυσικό περιβάλλον των Καλαβρύτων αλλά και στο σύμπαν μέσα από το δεύτερο μεγαλύτερο τηλεσκόπιο της ηπειρωτικής Ευρώπης, τον Αρίσταρχο.

Το «My Greece» από το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου γίνεται μια συναρπαστική περιήγηση γεμάτη εικόνες, χρώματα, γεύσεις και μυρωδιές από Ελλάδα. Η Δέσποινα Βανδή, έμπειρη «ξεναγός» στέλνει σε όλους μας την ίδια πρόσκληση… Ελάτε να ταξιδέψουμε στην Ελλάδα, μαζί!