Μετά υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη που βρίσκεται πλέον ενώπιον της Δικαιοσύνης, στο στόχαστρο έχει μπει ο δεύτερος ηθοποιός, ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση.

Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών χειρίζεται πλέον τη δικογραφία που σχηματίστηκε μετά τη μήνυση του Δημήτρη Ανθη, ο οποίος κατονόμασε ως θύτη του δικού του βιασμού το τρίτο πρόσωπο που ήταν παρών στον φερόμενο βιασμό του Ν.Σ. από τον πρώην διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.

Το αδίκημα φέρεται να τελέστηκε το 2005 και δεν έχει ακόμα παραγραφεί, αλλά κινδυνεύει να παραγραφεί σε μερικούς μήνες. Για το λόγο αυτό ο εισαγγελέας έχει ζητήσει να επισπευστεί η διαδικασία χαρακτηρίζοντας κατεπείγουσα την υπόθεση.

Ο 37χρονος ηθοποιός, που έχει φιλική σχέση με τον Δημήτρη Λιγνάδη και έχει συνεργαστεί στο παρελθόν μαζί του ,αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου το 2006. Συμμετείχε σε πολλές γνωστές θεατρικές παραστάσεις, ενώ έχει κάνει ορισμένες ενδιαφέρουσες παρουσίες σε τηλεοπτικά σήριαλ με μεγάλη θεαματικότητα.

Δικηγόρος 37χρονου: Επισήμως δεν μας έχει γνωστοποιηθεί ακόμα τίποτα

Απαντώντας στις φήμες που ήθελαν τον 37χρονο να βρίσκεται εκτός Ελλάδος, ο δικηγόρος του τις διαψεύδει κατηγορηματικά. «Δεν βρίσκεται στην Κύπρο. Είναι στην Αθήνα και μάλιστα σήμερα το πρωί είχε έρθει στο γραφείο μου προκειμένου να μιλήσουμε για την υπόθεση».

Με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές, ο 37χρονος ηθοποιός – σκηνοθέτης παρέμεινε για αρκετή ώρα στο γραφείο του δικηγόρου προκειμένου να πληροφορηθεί για τις διαδικασίες που θα ακολουθηθούν, αλλά και για να τον ενημερώσει για όλα όσα ισχυρίζεται ο Δημήτρης Άνθης.

«Επισήμως δεν μας έχει γνωστοποιηθεί ακόμα τίποτα. Έχει γίνει έγκληση κατά του πελάτη μου την οποία επιβεβαίωσαν σήμερα συνεργάτες μου που επικοινώνησαν με την εισαγγελία. Έχει διαταχθεί προκαταρκτική εξέταση» λέει στο newsit.gr, o Μανώλης Ροσουσάκης και συνεχίζοντας συμπληρώνει: «Δεν έχουμε κληθεί ακόμα. Από ότι μου περιέγραψε ο ηθοποιός η κατηγορία είναι αβάσιμη. Ακόμα όμως δεν μπορώ να τοποθετηθώ, καθώς δεν έχω δει το περιεχόμενο της έγκλησης. Μόλις ενημερωθούμε επισήμως τότε θα υπάρξει και δήλωση».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μηνυτής φαίνεται να έχει έρθει σε μια πρώτη επαφή με τους αστυνομικούς που έχουν αναλάβει την διεκπεραίωση της προκαταρκτικής εξέτασης, ενώ όσον αφορά τον ηθοποιό – σκηνοθέτη αυτός αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες να προσέλθει ενώπιον των αξιωματικών της ΕΛ. ΑΣ για να δώσει τις δικές του εξηγήσεις.