Συνεχίζονται οι εργασίες καθαριότητας από το Δήμο Πειραιά στο κέντρο και στις γειτονιές της πόλης, προκειμένου να είναι αυτή όσο το δυνατόν πιο καθαρή.

Με συντονισμένες επιχειρήσεις οι εργαζόμενοι της Υπηρεσίας Καθαριότητας πλένουν πεζοδρόμια, δρόμους, πάρκα, πλατείες, απολυμαίνουν κάδους και προχωρούν σε παρεμβάσεις και στις 5 Δημοτικές Κοινότητες της πόλης για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας.

Ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, τόνισε σε δήλωσή του:

«Η προσπάθειά μας για έναν πιο καθαρό Πειραιά συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Ειδικά αυτή την περίοδο, που εξαιτίας της  πανδημίας  του κορωνοϊού, οι ανάγκες είναι ιδιαίτερα αυξημένες, εντατικοποιούμε τις επιχειρήσεις καθαριότητας σε κοινόχρηστους χώρους στο κέντρο και στις γειτονιές, σε πλατείες, πεζόδρομους, πάρκα. Η εικόνα της πόλης μας είναι αισθητά βελτιωμένη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι εφησυχάζουμε. Θα συνεχίσουμε με ακόμα μεγαλύτερη ένταση τις στοχευμένες δράσεις για έναν πιο καθαρό Πειραιά, προκειμένου να βελτιώσουμε όσο μπορούμε περισσότερο την καθημερινότητα των δημοτών».

Ο αντιδήμαρχος  Περιβάλλοντος και Ανακύκλωσης, Παναγιώτης Ρέππας, σε δήλωσή του επισήμανε:

«Συνεχίζουμε τις επιχειρήσεις καθαρισμού και ευπρεπισμού κοινόχρηστων χώρων και πλατειών. Πρόκειται για στοχευμένες δράσεις, καθώς κάθε γειτονιά έχει διαφορετικές ανάγκες. Με σκληρή δουλειά και μεθοδικότητα η πόλη μας είναι πιο καθαρή  και στο πλαίσιο αυτό υλοποιούμε επιχειρήσεις σε όλες τις Δημοτικές Κοινότητες της πόλης. Θα συνεχίσουμε με επιμονή να προσπαθούμε, προκειμένου η πόλη μας να είναι ακόμα πιο καθαρή».