Την επίθεση με μπογιές στον τηλεοπτικό σταθμό Αction 24 καταδίκασαν τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

«Η επίθεση εναντίον του τηλεοπτικού σταθμού Αction 24 είναι επίθεση εναντίον της ελευθερίας του λόγου και κατά της Δημοκρατίας», ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Ταραντόλης προσθέτοντας ότι «οι υποστηρικτές του καταδικασμένου για 11 δολοφονίες Δημ. Κουφοντίνα δεν τρομοκρατούν κανέναν. Η Δημοκρατία είναι ισχυρή και τέτοιες ενέργειες είναι απόλυτα καταδικαστέες από κάθε δημοκρατικό πολίτη».

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Τάσος Γαϊτάνης αναφέρει: «Η επίθεση εναντίον του Action24 είναι ένα ακόμα χτύπημα εναντίον της ελευθεροτυπίας και της Δημοκρατίας από τους οπαδούς του καταδικασμένου τρομοκράτη. Καταδικάζουμε αυτή την απαράδεκτη ενέργεια. Καμία ανοχή σε τέτοιου είδους πράξεις. Η Δημοκρατία δεν εκβιάζεται και δεν εκφοβίζεται».

«Η επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό Action 24 είναι μια απολύτως καταδικαστέα ενέργεια που στρέφεται κατά της ελευθερίας του Τύπου. Εκφράζουμε την υποστήριξή μας στους εργαζόμενους του καναλιού», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Η επίθεση εναντίον του Αction24 είναι απολύτως καταδικαστέα. Τέτοιες πρακτικές εκφοβισμού δεν χωράνε στην Δημοκρατία», δήλωσε ο Παύλος Χρηστίδης, εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής.