Αρένα θύμιζε ο αγωνιστικός χώρος του Γεώργιος Καραϊσκάκης. Με τον Ολυμπιακό να βγαίνει διπλά χαμένος. Οι Ερυθρόλευκοι δεν έχασαν απλώς τη νίκη, αλλά παράλληλα είδαν δύο κομβικούς ποδοσφαιριστές τους να φεύγουν τραυματίες από τον αγωνιστικό χώρο, προκαλώντας ανησυχία για την κατάστασή τους. Ενώ ένας έμεινε εκτός πριν ακόμη ξεκινήσει ο αγώνας!

Ο Μάριος Βρουσάι και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος ήταν τα «θύματα» του αγώνα. Ο διεθνής εξτρέμ χτύπησε στο γόνατο στο πρώτο ημίχρονο και έγινε αναγκαστική αλλαγή. Με την κατάστασή του να προκαλεί μεγάλη ανησυχία, λόγω του σημείου.

Η πρώτη εκτίμηση από το ιατρικό επιτελείο αναφέρει ότι ο Βρουσάι έχει χτυπήσει στον έσω πλάδιο σύνδεσμο. Και ίσως έχει πειραχθεί ο χιαστός. Συγκεκριμένα, το γόνατό του έχει πρηστεί και το ιατρικό επιτελείο σε πρώτη φάση διαπίστωσε κάκωση στον έσω πλαγιο σύνδεσμο και ίσως διάταση και του πρόσχιου χιαστού.

Ο Βρουσάι θα πάει τη Δευτέρα για εξετάσεις και από εκεί θα προκύψει η ακριβής εικόνα για την κατάστασή του. Το σίγουρο είναι ότι ο 22χρονος εξτρέμ θα χάσει την αναμέτρηση με την Αϊντχόφεν στην Ολλανδία. Μάλιστα, αποχώρησε από το γήπεδο με πατερίτσες και το πόδι του σε νάρθηκα, έως ότου γίνει γνωστό το μέγεθος της ζημιάς.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, από το χτύπημα που δέχθηκε από τον Σεμέδο έχασε τις αισθήσεις του. Αυτή η ατυχία προκάλεσε και το πρόβλημα στον ώμο. Καθώς ο 32χρονος στόπερ, πέφτοντας αναίσθητος στον αγωνιστοκό χώρο, έριξε όλο το βάρος στον ώμο του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Ο Σωκράτης δεν μπορούσε να συνεχίσει, καθώς ο πόνος στον ώμο ήταν πολύ έντονος και για αυτόν τον λόγο επιλέχθηκε να ακινητοποιηθεί το χέρι του. Αύριο θα πάει και ο ίδιος για εξετάσεις, για να φανεί το μέγεθος του προβλήματος. Με την παρουσία του στον επαναληπτικό με την Αϊντχόφεν να είναι υπό αμφισβήτηση, μέχρι νεωτέρας.

Τέλος, όπως έγινε γνωστό, πριν την έναρξη του αγώνα υπήρξε αλλαγή στην αποστολή του Ολυμπιακού. Ο Μπρούμα, που είχε επιλεγεί να είναι στην 20άδα, τελικά έμεινε εκτός, καθώς στο ζέσταμα αισθάνθηκε ένα τσίμπημα στη γάμπα. Η αντικατάστασή του έγινε προληπτικά, με το ιατρικό επιτελείο να εκφράζει την αισιοδοξία ότι ο παίκτης θα είναι έτοιμος για το ματς με την Αϊντχόφεν.