Η Νατάσα Θεοδωρίδου μπαίνει με αργά βήματα στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Περπατάει πάνω στο κόκκινο χαλί της πλατείας και κατευθύνεται προς τη σκηνή.

Με αυτό το πλάνο ξεκινά το video clip του τραγουδιού «Εξαψη», της νέας μεγάλης επιτυχίας της Νατάσας Θεοδωρίδου. Ενα βαθιά ερωτικό τραγούδι που ντύνει μουσικά τους τίτλους της σειράς του MEGA «Εξαψη» και έχει κλέψει τις εντυπώσεις από τις πρώτες μέρες κυκλοφορίας του, τους στίχους του οποίου υπογράφει ο Βαγγέλης Μαρινάκης και τη μουσική ο Πέτρος Ιακωβίδης.

Το «Vita» μπήκε στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ, που πραγματοποιήθηκαν στον επιβλητικό χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά και «κατέγραψε» την προετοιμασία όλης της ομάδας.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου ήρεμη και χαμογελαστή σε όλη τη διάρκεια των γυρισμάτων, έδινε με τη θετική της ενέργεια κίνητρο σε όλους τους συντελεστές για να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Ο σκηνοθέτης Αλέξανδρος Κωστελίδης, αλλά και όλη η ομάδα που δούλεψε για αυτό το άρτιο αποτέλεσμα, κατάφεραν να «δέσουν» με πολύ ιδιαίτερο τρόπο πλάνα της σειράς με την εικόνα της αγαπημένης λαϊκής ερμηνεύτριας

Εκείνη σε ένα άδειο θέατρο, να τραγουδά για έρωτες, για «έξαψη παντού όταν σε βλέπω, γίνεσαι αφόρητη κραυγή» και οι πρωταγωνιστές της σειράς στη μεγάλη οθόνη του θεάτρου να κάνουν τους στίχους του τραγουδιού… πράξη.

Μεγάλοι έρωτες, φιλιά και σκηνές που κόβουν την ανάσα από τον Τάσο Νούσια, την Ιωάννα Παππά, την Αναστασία Παντούση και τον Νίκο Πουρσανίδη, την ώρα που η Νατάσα Θεοδωρίδου με την υπέροχη φωνή της ερμηνεύει: «Χάνει ο έρωτας πνοή. Κλείνει ο κύκλος μια ζωή. Κι όλα αρχίζουν πάλι από την αρχή».

Μια μπαλάντα σύνθημα στα χείλη μας

Το βίντεο του τραγουδιού «Εξαψη» μίλησε κατευθείαν στις καρδιές των ακροατών, και μόλις τις τρεις πρώτες ημέρες κυκλοφορίας του συγκέντρωσε πάνω από 600.000 views στο YouTube. Η σειρά του MEGA έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το τηλεοπτικό κοινό και όπως όλα δείχνουν το δυνατό ερωτικό δράμα αποτελεί την έκπληξη της εφετινής τηλεοπτικής χρονιάς.

Οι περιπέτειες των πρωταγωνιστών, τα συναισθηματικά τους αδιέξοδα, τα πάθη και οι ανατροπές στη συμβιβασμένη τους ζωή έχουν γοητεύσει τους τηλεθεατές του MEGA, οι οποίοι αναμένουν με αγωνία τις εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια.

Το τραγούδι «Εξαψη» γίνεται σήμα κατατεθέν της σειράς και η μαγική φωνή της Νατάσας Θεοδωρίδου θα μας ταξιδεύει στον συναισθηματικό κόσμο καθημερινών ανθρώπων που ρισκάρουν για τον έρωτα αφήνοντας πίσω τους τη ζωή που πίστευαν ότι τους άξιζε.

Μια μοναδική συνεργασία, που δίνει σε όλους το μήνυμα πως η μουσική ενώνει. Μια υπέροχη μπαλάντα που απογειώνει το συναίσθημα και θα γίνει σύνθημα στα χείλη μας.