Το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ θα συνεδριάσει στις 10:00 για να αποφασίσει για την προσφυγή του ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος ζητά την αναβολή του σημερινού (18/2, 15:00) πρώτου προημιτελικού του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο Αγρίνιο και τον ορισμό του σε νέα ημερομηνία στους Ζωσιμάδες.

Ωστόσο, ο Λάζλο Μπόλονι προετοιμάζει την ομάδα του σαν να μην συμβαίνει το παραμικρό και σχεδιάζει εκτεταμένο ροτέισον σε σχέση με την ενδεκάδα που παρέταξε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Σε ό,τι αφορά την τακτική, ο Μπόλονι καταστρώνει το σχέδιό του στη βάση του συστήματος 4-3-3.

Ο Ξενόπουλος θα υπερασπιστεί την εστία, ο Πούγγουρας και ένας εκ των Βέλεθ, Σένκεφελντ θα παίξουν στο κέντρο της άμυνας, ο Σάντσες θα καλύψει το δεξιό άκρο και ο Χατζηθεοδωρίδης το αριστερό.

Στη μεσαία γραμμή, οι Αλεξανδρόπουλος και Νιας θα είναι οι δύο αμυντικοί χαφ, ο Βιγιαφάνιες ο επιτελικός μέσος, οι Χατζηγιοβάνης και Αϊτόρ θα παίξουν ως εξτρέμ και ο Μακέντα θα αγωνιστεί ως μοναδικός προωθημένος.

Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Ενγκμπακοτό, αλλά ο Μπόλονι το σκέφτεται, επειδή θέλει τον Κογκολέζο φρέσκο για το πρωτάθλημα.