Συναγερμός έχει σημάνει στην πυροσβεστική καθώς ένα αυτοκίνητο κρέμεται στον γκρεμό λίγο πριν την παραλία της Κακιάς Θάλασσας στην Κερατέα.

Μέσα στο αυτοκίνητο βρίσκεται ένα άτομο το οποίο αυτή τη στιγμή έχει χάσει τις αισθήσεις του.

Για το περιστατικό κινητοποιήθηκαν άμεσα 14 πυροσβέστες με 6 οχήματα, καθώς και η Oρειβατική Ομάδα Έρευνα και Διάσωσης της 1ης ΕΜΑΚ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το όχημα έχει πέσει σε 70 μέτρα βάθος, στα μισά περίπου του γκρεμού, και γι’ αυτό το λόγο έχει κινητοποιηθεί η ΕΜΑΚ, καθώς η Πυροσβεστική δεν μπορεί να φτάσει στο σημείο.

Αιωρείται στον γκρεμό

Μιλώντας στο MEGA και τον Νίκο Ευαγγελάτο ο Βασίλης Βαθρακογιάννης, εκπρόσωπος Τύπου Πυροσβεστικού Σώματος, επισήμανε ότι το όχημα αιωρείται πάνω από τον γκρεμό, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχει και δεύτερο άτομο.

«Το όχημα αιωρείται στον γκρεμό. Έχει εντοπιστεί εντός του ένα άτομο το οποίο είναι πιθανόν χωρίς τις αισθήσεις του».

Ο κ. Βαθρακογιάννης επισήμανε ότι η επιχείρηση απεγκλωβισμού του ατόμου είναι σε εξέλιξη και, αφού πρώτα σταθεροποιήσει το όχημα, έπειτα θα πρέπει να κοπεί προκειμένου να καταφέρουν οι διασώστες να βγάλουν από μέσα τον επιβάτη.

https://www.megatv.com/2021/02/18/keratea-aytokinito-epese-se-gkremo-stin-kakia-thalassa-mesa-o-odigos-se-ekseliksi-i-epixeirisi/?pubid=2020273265