Στο τι θα γίνει με τα ραντεβού για εμβολιασμό, τα οποία χάθηκαν λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών που έφερε στη χώρα η «Μήδεια», αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης ο γενικός γραμματέας πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους.

Όλα τα ραντεβού που χάθηκαν θα επαναπρογραμματιστούν τις επόμενες μέρες και όλοι οι πολίτες θα ενημερωθούν με μήνυμα για τη νέα μέρα και νέα ώρα.

Συγκεκριμένα, όπως εξήγησε η ηλικιακή ομάδα 60-64 θα εμβολιαστεί την επόμενη εβδομάδα από Δευτέρα έως Παρασκευή στο ίδιο εμβολιαστικό κέντρο που ήταν προγραμματισμένος ο εμβολιασμός τους. Θα ενημερωθούν με SMS τρεις ημέρες νωρίτερα.

Ακόμα, όσοι ήταν να εμβολιαστούν στο mega εμβολιαστικό κέντρο στο Helexpo, το ραντεβού τους θα προγραμματιστεί εκ νέου την επόμενη εβδομάδα, από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Τέλος, όσον αφορά στην ηλικιακή ομάδα 75-79, αλλά και τους υγειονομικούς όλα τα ραντεβού θα γίνουν την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου. Όπως εξήγησε, η διαφορά της εν λόγω ηλικιακής ομάδας με τις προηγούμενες δύο, είναι η πλειονότητά τους αφορά δεύτερη δόση.