ΔΕΔΔΗΕ: Ολονύχτια μάχη για την αποκατάσταση των ζημιών – 10.000 νοικοκυριά παραμένουν στο σκοτάδι

Πέντε γραμμές μέση τάσης παραμένουν εκτός λειτουργίας επηρεάζοντας την ηλεκτροδότηση σε 7 περιοχές της Αττικής. Ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοίνωσε ότι τα συνεργεία θα συνεχίσουν όλη τη νύχτα για την αντιμετώπιση των ζημιών.

Ολονύχτια μάχη δίνουν τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ για την επανηλεκτροδότηση των 5 τελευταίων γραμμών Μέσης Τάσης που παραμένουν εκτός λειτουργίας επηρεάζοντας την τουλάχιστον 7 περιοχές της Αττικής.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση του ΔΕΔΔΗΕ χωρίς ρεύμα παραμένουν τμήματα των περιοχών Διόνυσος, Άγιος Στέφανος, Κεφαλάρι, Πολιτεία, Γλυκά Νερά, Εκάλη και Νέα Ερυθραία στην Αττική

Σημειώνεται ότι, το πρωί της Τετάρτης, το σύνολο των νοικοκυριών με προβλήματα ηλεκτροδότησης ήταν 70.000. Μέχρι τις 11 το βράδυ είχαν ηλεκτροδοτηθεί περίπου 60.000 νοικοκυριά και επιχειρήσεις ενώ περίπου 10.000 σπίτια παραμένουν στο σκοτάδι.

Το πρωί της Πέμπτης το συνολικό δυναμικό του ΔΕΔΔΗΕ που ανέρχεται σε περίπου 440 άτομα, στις πληγείσες από την κακοκαιρία Μήδεια περιοχές της Αττικής, θα ενισχυθεί περαιτέρω με επιπλέον 25 συνεργεία ( περίπου 60 άτομα), που θα προσέλθουν από τις Περιφέρειες Πελοποννήσου, Ηπείρου και Κεντρικής Ελλάδας, καθώς έχουν αποκατασταθεί  στις περιοχές αυτές οι ζημιές από τη Μήδεια.

Παράληλα μέσα στις επόμενες ώρες, ολοκληρώνονται οι εργασίες αποκατάστασης των ζημιών στο Δίκτυο και στους τελευταίους 9 οικισμούς στη Βόρεια Εύβοια, που δέχθηκε σοβαρό πλήγμα από την κακοκαιρία.

Ο ΔΕΔΔΗΕ με ανακοίνωσή του εφιστά την προσοχή σε όλους τους πολίτες, σε περίπτωση που διαπιστώσουν ζημιές στο Δίκτυο (πεσμένα καλώδια, στύλους κλπ), να απομακρυνθούν άμεσα και να μην έρθουν σε καμία επαφή. Καλεί επίσης όσους πολίτες συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν προβλήματα ηλεκτροδότησης στις περιοχές που σημειώθηκαν ζημιές στο Δίκτυο από την κακοκαιρία, να επικοινωνήσουν με την εταιρεία για να εξεταστεί η περίπτωση μεμονωμένης βλάβης, τηλεφωνικά στο 11500 ή 2111900500 , μέσω της εφαρμογής MyDEDDiE app σε Android και iOS από το κινητό τους  ή και μέσω υπολογιστή από την ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ στο online Δήλωση Βλάβης (deddie.gr).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk