Ερυθρόλευκο χρώμα είχε η σημερινή γιορτή του ΠΣΑΠ για τους κορυφαίους της περσινής σεζόν, με τον τεχνικό του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς και τους παίκτες του να σαρώνουν τα βραβεία.

Οι Πειραιώτες ήταν καταιγιστικοί και κατέκτησαν δια περιπάτου τον τίτλο, με τον Πέδρο Μαρτίνς να αναδεικνύεται ως ο κορυφαίος προπονητής της σεζόν 2019/2020. Μια σπουδαία διάκριση για τον Πορτογάλο τεχνικό, που αποδεικνύει την εξαιρετική δουλειά που έχει κάνει στο μεγάλο λιμάνι.

Οσον αφορά στους παίκτες του Ολυμπιακού, ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί κατέκτησε δύο βραβεία, ενώ βρέθηκε και στην κορυφαία 11άδα. Συγκεκριμένα, ένα για το γεγονός ότι βγήκε πρώτος σκόρερ στο περσινό πρωτάθλημα και ένα επειδή αναδείχθηκε ως ο κορυφαίος ξένος του πρωταθλήματος.

Από εκεί και πέρα, ο Ζοσέ Σα ψηφίστηκε ως ο καλύτερος τερματοφύλακας της Superleague για τη σεζόν 2019/2020, ενώ έξι παίκτες των πρωταθλητών Ελλάδας βρέθηκαν στην κορυφαία 11άδα του περσινού πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους Ζοσέ Σα, Ρούμπεν Σεμέδο, Κώστα Τσιμίκα, Ομάρ Ελαμπντελαουί, Ματιέ Βαλμπουενά και Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Παράλληλα, βραβείο για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο πήρε ο Βασίλης Τοροσίδης. Ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού, ο οποίος κρέμασε τα παπούτσια του μετά τον τελικό του Κυπέλλου.

Οι Ερυθρόλευκοι σάρωσαν όλα τα βραβεία στη σημερινή γιορτή του ΠΣΑΠ, με τους Πειραιώτες να επιβραβεύονται από τους συναδέλφους τους για την τρομερή σεζόν που πραγματοποίησαν πέρσι και είχε ως αποτέλεσμα την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και του Κυπέλλου Ελλάδος.

Μια μαγική σεζόν, με τα βραβεία του ΠΣΑΠ να αποδεικνύουν την ανωτερότητα του Ολυμπιακού σε όλα τα επίπεδα. Από τον προπονητή και τον τερματοφύλακα, μέχρι τον επιθετικό…