Η Ατλέτικο Μαδρίτης, παρά τις απουσίες, επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα επικρατώντας 2-1 εκτός έδρας της Γρανάδα και έκανε ακόμη ένα αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Η ομάδα του Σιμεόνε πέτυχε την 17η νίκη της στη φετινή La Liga, έφτασε τους 54 βαθμούς και βρίσκεται στο +8 από τη Ρεάλ, έχοντας και δύο παιχνίδια λιγότερα.

Οι «ροχιμπλάνκος» ξεκίνησαν δυνατά και απείλησαν με τους Κορέα (8′) και Σουάρες (10′) ενώ οι γηπεδούχοι απάντησαν με τον Σάντσες να κάνει την κεφαλιά και να στέλνει την μπάλα πάνω από το δοκάρι. Ο Σουάρες δεν σημάδεψε σωστά στο 17′ και στο 25′ ο Ουρουγουανός έκανε το σουτ αλλά ο Βαγιέχο απέκρουσε.

Το σκηνικό ήταν ίδιο και στο δεύτερο μέρος. Η Ατλέτικο συνέχισε να πιέζει, έχασε ευκαιρία με το γυριστό του Σουάρες να καταλήγει στο δοκάρι του Σίλβα αλλά στο 63′ ο Γιορέντε με ωραίο πλασέ από τα όρια της περιοχής έκανε το 0-1.

Η Γρανάδα όμως απάντησε άμεσα και τρία λεπτά αργότερα, ο Ερέρα έκανε το γύρισμα, η μπάλα βρήκε στον Φελίπε και κατέληξε στα δίχτυα του Όμπλακ για το 1-1. Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους και έφτασαν στην ανατροπή. Ο Κορέα έκανε το σουτ από τα δεξιά, η μπάλα βρήκε στον Βαγιέχο και κατέληξε στα δίχτυα του Σίλβα, κάνοντας το τελικό 1-2 στο 75′.

Γρανάδα: Ρουί Σίλβα, Φουλκιέ (79’ Κίνα), Χερμάν Σάντσεθ, Νέβα, Ντουάρτε, Βαγιέχο, Μοντορό (69’ Γκοναλόν), Κένεντι (69’ Πουέρτας), Ετεκί (57’ Ερέρα), Μολίνα, Ματσίς (79’ Σόρο)

Ατλέτικο Μαδρίτης: Όμπλακ, Σάβιτς, Φελίπε, Ερμόσο, Κοντογκμπιά (46’ Βρσάλικο), Σαούλ, Καρασκό, Κόκε, Γιορέντε, Σουάρες, Κορέα