Ο Κριστιάνο Ρονάλντο παίζει χωρίς αντίπαλο όχι μόνο εντός αγωνιστικών χώρων αλλά και στα social media, όπου βλέπει τους αντιπάλους του… με τα κυάλια.

Ο Πορτογάλος σταρ ξεπέρασε συνολικά τα 500 εκατομμύρια «ακολούθους» σε Instagram, Youtube και Twitter, όπως αναφέρει σήμερα η εφημερίδα του Τορίνο, Tuttosport.

«Εάν ήταν ένα έθνος, θα ήταν το τρίτο στον κόσμο, μετά την Κίνα (1 δισεκατομμύριο και 400 εκατομμύρια ανθρώπους) και την Ινδία (1 δισεκατομμύριο και 370 εκατομμύρια), αλλά πολύ μπροστά από τις Ηνωμένες Πολιτείες (κάτω από 331 εκατομμύρια)» αναφέρει χαρακτηριστικά η εφημερίδα.

Συγκεκριμένα, το φαινόμενο CR7 έχει συγκεντρώσει 261,5 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram, 148 εκατομμύρια στο Facebook και 91 εκατομμύρια στο Twitter.

«Δεν είναι σίγουρα τυχαίο ότι το Instagram είναι το κοινωνικό δίκτυο όπου ο CR7 είναι ο απόλυτος κυρίαρχος: οι φωτογραφίες είναι το βασικό μέρος και η εικόνα του αποτελεί ένα τρομερό διαφημιστικό όχημα, για τις επιχειρηματικές πρωτοβουλίες του και για εκείνους που θέλουν να βελτιώσουν την επωνυμία τους μέσω εκείνου» προσθέτει η tuttosport, που σημειώνει σχετικά με την αλληλεπίδραση που έχει με τους ακολούθους του, ότι χθες δημοσίευσε μια φωτογραφία του με την Τζορτζίνα στα χιόνια, αποσπώντας μέσα σε τέσσερις ώρες 7 εκατομμύρια like και 34.000 δημοσιεύσεις στο Instagram, καθώς και 40.000 σχόλια και 5.000 κοινοποιήσεις στο Facebook.