Θέση για όλα όσα λέγονται για τον Δημήτρη Λιγνάδη τα τελευταία 24ωρα, πήρε ο δικηγόρος του Νίκος Γεωργουλέας.

Αναφερόμενος, στην επίθεση με μαχαίρι που δέχτηκε το 2002 και το γεγονός ότι συνδέεται με περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης είπε: «Το διαψεύδουμε αυτό. Πρόκειται για μια δολοφονική επίθεση από άγνωστο πρόσωπο το 2002, η οποία δεν γνωρίζει κανείς από ποιον έχει γίνει. Δυστυχώς, η αστυνομία δεν κατάφερε να διαλευκάνει την υπόθεση. Πρόκειται για μια επίθεση που παραλίγο να στοιχίσει τη ζωή του και εν συνεχεία οι γιατροί του είπαν ότι είναι τυχερός που έχει και τους δύο πνεύμονες. Η δε απόπειρα να συνδεθούν αυτά τα περιστατικά είναι απαράδεκτη. Και μάλιστα όσοι λένε ότι γνωρίζουν τα αρχικά του τότε θύματος ή του πατέρα του ή ότι επήλθε εξώδικος συμβιβασμός σε μεταγενέστερο στάδιο, εμείς έχουμε ζητήσει να κληθούν και να δώσουν αυτά τα στοιχεία για να κινηθεί η αστυνομία».

Θα κινηθεί κατηγορηματικά εναντίον όσων των συνέδεσαν με υποθέσεις βιασμού ή κυκλωμάτων ανηλίκων; «Έχουμε λάβει τις εντολές μας και θα κινηθούμε αναλόγως», είπε το T-Live ο κ. Γεωργουλέας.

Για τη ψυχολογική του κατάσταση: «Η ψυχολογική του κατάσταση είναι ενός ανθρώπου που δέχεται την αήθη επίθεση που δέχεται τις τελευταίες ημέρες. Προφανώς δε μπορεί να είναι στην καλύτερη διάθεση. Κατά τα λοιπά, είναι ένας άνθρωπος έντιμος, έτοιμος να συνεργαστεί, με οργανωμένη σκέψη και ειλικρινής».

Για τη μήνυση που φέρεται να έχει δεχτεί για αδίκημα που έχει παραγραφεί: «Δεν έχουμε λάβει γνώση σχετικά. Δεν έχουμε λάβει κλήση από την εισαγγελία, ούτε στο πειθαρχικό σωματείο. Είναι πάντοτε διαθέσιμος για τις αρχές και τα πειθαρχικά όργανα».