Το γεγονός πως έχει βρεθεί κι εκείνη αντιμέτωπη με παρόμοια κατάσταση αναφορικά με τις καταγγελίες σεξουαλικής παρενόχλησης δήλωσε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» η ηθοποιός Κοραλία Καράντη.

Για τις καταγγελίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης υποστήριξε πως έχει χάσει τον ύπνο της. Όπως είπε «το θέατρο δεν είναι αυτό το ατελείωτο σεξουαλικό αλισβερίσι. Το επάγγελμα βάλλεται σε τραγικό βαθμό».

Αποκάλυψε πως στο πολύ μακρινό παρελθόν έχει βρεθεί κι εκείνη αντιμέτωπη με παρόμοια κατάσταση. Έδωσε μια μάχη μόνη της και την ξεπέρασε. «Δεν έχει καμία σχέση με σεξουαλική υπόσταση. Είναι μια μάχη που την έδωσα μόνη μου, την ξεπέρασα, φώναξα και δεν εισακούστηκα».

Είπε ακόμα ότι αν η ιστορία καταλήξει στο δικαστήριο, θα καταθέσει ως μάρτυρας. Ωστόσο θεωρεί πως δεν θα ωφελήσει σε κάτι.

«Δεν είναι όλα τα περιστατικά το ίδιο. Κάποια είναι ποινικά κολάσιμα, δεν μπορείς να τα βάλεις όλα μαζί» υποστήριξε ο ηθοποιός. Όλες όμως έχουν ένα γενικό παρονομαστή, την κατάχρηση εξουσίας, τόνισε.

Συνεχίζοντας, υποστήριξε πως ο καθένας είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του σε πολύ μεγάλο βαθμό και πρέπει να δίνει τη μάχη του. Δεν έχουν, όμως, όλοι τη δύναμη να δώσουν μάχη τη στιγμή που πρέπει.

Πρόσθεσε δε πως το σωματείο είναι ανίσχυρο γιατί πληρώνει αμαρτήματα του παρελθόντος.

Δείτε όσα είπε