Με τη φανέλα του Ολυμπιακού θα συνεχίσει να αγωνίζεται μέχρι και το 2024 ο Γιώργος Μασούρας.

Μετά την ανανέωση του συμβολαίου του Γιουσέφ Ελ Αραμπί, οι νταμπλούχοι Ελλάδας επισημοποίησαν τη συμφωνία και με τον 27χρονο εξτρέμ.

Ήταν μια αναμενόμενη εξέλιξη, με τις δυο πλευρές να έχουν καταλήξει εδώ και καιρό σε deal, με τον Ολυμπιακό να ανακοινώνει σήμερα την ανανέωση του συμβολαίου του έλληνα παίκτη.

Ο Μασούρας μετακόμισε στο λιμάνι από τον Πανιώνιο το Γενάρη του 2019 και έχει μετατραπεί σε βασικό «γρανάζι» της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς.

Με την ερυθρόλευκη φανέλα έχει καταγράψει συνολικά 96 συμμετοχές, έχοντας σημειώσει μέχρι στιγμής 23 γκολ, ενώ έχει μοιράσει και 10 ασίστ.

Τη φετινή σεζόν ο έλληνας εξτρέμ έχει αγωνιστεί σε 27 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας 8 τέρματα και 3 τελικές πάσες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού για τον Μασούρα:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιώργο Μασούρα. Το νέο συμβόλαιο του 27χρονου μεσοεπιθετικού θα ολοκληρωθεί το καλοκαίρι του 2024.

Παίκτης του Ολυμπιακού από τον Ιανουάριο του 2019, ο Γιώργος Μασούρας είναι εκ των βασικών κρίκων στην αλυσίδα του Πέδρο Μαρτίνς. Εν ενεργεία διεθνής, ο γεννημένος την Πρωτοχρονιά του 1994 στην Αμφιλοχία Μασούρας αγωνίζεται συνήθως στα αριστερά της επίθεσης αποτελώντας μια από τις καλύτερες λύσεις γηγενών παικτών για τη συγκεκριμένη θέση. Πέρυσι πανηγύρισε το νταμπλ με τον Ολυμπιακό, θέλοντας πλέον μονοψήφιο αριθμό συμμετοχών για να πιάσει τις 100 με την ερυθρόλευκη φανέλα.