Την προετοιμασία του για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Αναντολού Εφές για την Euroleague άρχισε σήμερα ο Ολυμπιακός, με την προπόνηση μάλιστα να επιφυλλάσσει ευχάριστα νέα για τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Ο τεχνικός των Πειραιωτών είδε τον Σάσα Βεζένκοφ να προπονείται μετά από αρκετές ημέρες και να τίθεται ουσιαστικά στη διάθεσή του για την αναμέτρηση της επόμενης Πέμπτης (18/02). Ο Βούλγαρος φόργουορντ προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα δώσει κανονικά το «παρών» στο παιχνίδι με την Αναντολού Εφές.

Τις επόμενες ημέρες θα προσπαθήσει να ανεβάσει ρυθμούς και αν όλα κυλήσουν ομαλά θα ενισχύσει την προσπάθεια του Ολυμπιακού στη μεγάλη μάχη με την Εφές. Το παιχνίδι στην Τουρκία είναι πολύ σημαντικό για τους Πειραιώτες, καθώς θέλουν πάση θυσία τη νίκη για να παραμείνουν ζωντανοί στη μάχη της 8άδας. Εστω και εάν έχουν πλέον μόνο μαθηματικές ελπίδες…

Υπενθυμίζουμε ότι ο Βεζένκοφ είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι με την Μιλάνο και είχε χάσει τους αγώνες με Μπαρτσελόνα και Παναθηναϊκό.