Η πλατινομαλλούσα σύζυγος του λάτρη της Μυκόνου ρώσου ολιγάρχη επιλέγει φανατικά ρούχα από την κολεξιόν της ελληνικής Zeus & Dione και κοσμήματα της διεθνούς φήμης Ιλεάνας Μακρή.

Η σύντροφος του Russian tycoon ένιωσε γοητευμένη από τα εξαιρετικά μπιζού by Ileana Makri από την εποχή ακόμη που η πρωτοπόρος δημιουργός τα «τοποθέτησε» στις προθήκες του «Burneys» στη Νέα Υόρκη και ο μεγάλος Λένι Κράβιτς μαζί με τον Τζιόρτζιο Αρμάνι αγόρασαν τους δημοφιλείς (με σμαράγδια) σταυρούς της από exclusive καταστήματα στο Λος Αντζελες.

Η Ναόμι Κάμπελ την εποχή που διατηρούσε δεσμό με τον Βλατισλάβ Ντορονίν και «κυκλοφορούσε» στο υπερπολυτελές κτίριο One Hyde Park στο Knightsbridge γοητεύτηκε επίσης από τις δημιουργίες ταλαντούχων ελλήνων designers.

Η μαύρη γαζέλα της πασαρέλας φορούσε κοσμήματα με ελληνική υπογραφή, όπως επίσης (μικρούς σταυρούς) ο λάτρης της Μυκόνου Λεονάρντο ντι Κάπριο.

Ο super star του Χόλιγουντ, ο οποίος έγινε έξαλλος όταν σε κατάδυσή του στα νερά της Ανδρου «ανακάλυψε» έναν βυθό-αποθήκη (υπήρχαν μέχρι λεκάνες τουαλέτας), συνεχίζει να επιδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τις οικολογικές του ανησυχίες.

Επικεφαλής εκστρατείας για την προστασία των ωκεανών, επισκέπτεται όταν οι υποχρεώσεις του το επιτρέπουν το Μονακό με σκοπό να συνεργαστεί για το μείζον αυτό θέμα με τον πρίγκιπα Αλβέρτο αλλά και έλληνες εφοπλιστές…