Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 24χρονου ράπερ, τα ίχνη του οποίου αγνοούνται από το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας.

Η εξαφάνισή του δηλώθηκε από τη γιαγιά του στο Τ.Α. Θερμαϊκού Θεσσαλονίκης και έκτοτε βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες της αστυνομίας.

Ο νεαρός είχε αναρτήσει βίντεο σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, το οποίο στη συνέχεια «κατέβηκε» από τον λογαριασμό του, εκφράζοντας την βούλησή του να βάλει τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο ίδιος στο βίντεο, δεχόταν εκβιασμούς με υλικό ακατάλληλου περιεχομένου.

Ο κ. Χρήστος Ράμος, Πρόεδρος εθελοντικής ομάδας Ο.Φ.Κ.Α.Θ. μίλησε στο LIVE NEWS και τον Νίκο Ευαγγελάτο για την πορεία των ερευνών.

Στην ευρύτερη περιοχής της Περαίας έχουν εξαπαλωθεί οι έρευνες για τον εντοπισμό του νεαρού μουσικού. «Από το πρωί που καλεστήκαμε από την Ασφάλεια Θερμαϊκού και την Γραμμή Ζωής, είμαστε 10 άτομα, συν το drone με θερμική κάμερα και τα σκυλιά μας. Ακόμα δεν έχουμε κάποια ένδειξη, αλλά έχουμε αρκετές πληροφορίες που τις διασταυρώνουμε.», ανέφερε.

«Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το παλικάρι είναι καλά. Μιλήσαμε με την γιαγιά του παιδιού, πιστεύω ότι θα περάσει στα αφτιά του, η γιαγιά του είναι πολύ στεναχωρημένη», πρόσθεσε.

Στο LIVE NEWS μίλησε και ο πατέρας του νεαρού Θεοδάνης Μανιφάβας. «Από τη Δευτέρα το απόγευμα που μίλησα μαζί του στις 16:30, δεν έχω νέα του. Ήταν χαρούμενος για το νέο του τραγούδι. Ήταν αισιόδοξος. Είναι ευαίσθητος, καλή καρδιά… Κάνω έκκληση όποιος γνωρίζει κάτι να το πει».